28 Μαΐου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

   Δεν έχουμε σωτηρία σαν χώρα. Δυστυχώς το γράφω και το πιστεύω.
 Πριν από ένα χρόνο οι ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ζήτησαν και πέτυχαν μείωση του ΦΠΑ,γιατί έλεγαν ότι δεν μπορούν να χαμηλώσουν  τις τιμές και να εξυπηρετήσουν ιδιαίτερα τους Έλληνες.
   Όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο,θα ξέρουν πολύ καλά ότι οι ξενοδόχοι τσέπωσαν τη διαφορά του ΦΠΑ,με τη δικαιολογία ότι .τόσο καιρό " έμπαιναν μέσα "και τώρα θα βγάλουν "τα σπασμένα".
   Α ξέχασα,ξαφνικά μείωσαν κάποιες τιμές ΠΑΚΕΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ με τη διαφορά όμως,ότι αντί για επταήμερα πακέτα ,τα έκαναν πενταήμερα. Για να μη χτυπάνε στο μάτι.
  Έρχονται τώρα οι ΤΑΒΕΡΝΟΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ. Εδώ και 2 χρόνια ουρλιάζουν να μειωθεί ο ΦΠΑ. από 23% σε 9%. ,με τη δικαιολογία ότι δεν μπορεί το καταναλωτικό κοινό να πληρώσει τις υπέρογκες τιμές των λογαριασμών.
  ΝΟΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
   Η, όχι ???
   Γιατί τώρα που είναι επί  θύρες η μείωση του ΦΠΑ ,άρχισαν το γνωστό τους ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
   Δεν θα φτάσει η μείωση του ΦΠΑ στο ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ του πελάτη,γιατί εμείς τόσο καιρό απορροφούσαμε τη διαφορά.
   Γιατί ρε ΛΑΜΟΓΙΆ  δεν το λέγατε εξ αρχής ότι θέλουμε ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΜΕ ,όπως κάνουμε πάντα.
   Γιατί ρε ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ που στα περισσότερα μαγαζιά (ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ) κάνεις ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ για να σου έρθει ο λογαριασμός,η, σου δίνουν το δελτίο παραγγελίας ,δεν ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ σας όπως έκαναν οι Πορτογάλοι για μια εβδομάδα και να διαμαρτυρηθείτε σαν σωστοί ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ?
   ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ακόμα και αν έλθει όλο το ΝΑΤΟ να εγκατασταθεί στη πατρίδα μας.
   Αλλά φταίνε και οι καταναλωτές.
   Κάντε αποχή για μία σεζόν και μη πηγαίνετε για διακοπές στους ξενοδοχόαποτέτοιους και θα δείτε διαφορές την επόμενη χρονιά.
   Μη πηγαίνετε στις ταβέρνες για ένα μήνα και δείξτε τους ποιος είναι το αφεντικό στη πραγματικότητα και θα δείτε πως θα σας παρακαλάνε ύστερα.
   Αλλά είπαμε,ο Έλληνας είναι LARGE πολύ LARGE και θα πηγαίνει και στις ακριβές ταβέρνες και στα καλά ξενοδοχεία.
   Γιατί όλα και όλα "μια ζωη την έχουμε" και" έχει ο Θεός για αύριο".
   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ