23 Μαΐου 2013

Απαρηγόρητοι οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα μετακομίζουν στην Αγγλία

Αττική Οδός για Τόμας: «Ανθρώπινο λάθος μιας κακιάς στιγμής»

Εγκαταλείπουν την Ελλάδα και φεύγουν μόνιμα για το Λονδίνο, εκεί όπου ζει ο δεύτερος γιός τους, αλλά κι εκεί όπου θα ταφεί ο Τόμας Πρωτόπαπας. Δεν υπάρχει τίποτα που να τους κρατά στην Ελλάδα, παρά μόνο άσχημες στιγμές και αναμνήσεις.
Οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα, αφού έχασαν τον αγαπημένο τους γιο αποφάσισαν να μην μείνουν στιγμή πίσω σε όλα εκείνα που θα τους θυμίζουν τον χαμό του. Θα έχουν τον δικό τους άγγελο στην καρδιά τους και μόνο το χαμόγελό του θα υπάρχει για εκείνους.

Τη θλίψη και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του άτυχου Τόμας Πρωτόπαπα εκφράζει με ανακοίνωσή της η εταιρία «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», καθώς στο μοιραίο τροχαίο του 26χρονου ενεπλάκη ένα βαν της.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η εταιρεία κάνει λόγο για «τραγική ειρωνεία», καθώς, όπως αναφέρει, το βαν τους που σπεύδει σε «βοήθεια στους χρήστες του δρόμου έμελλε να εμπλακεί στο δυστύχημα που τελικά στέρησε τη ζωή στον Τόμας».

Αναλυτικά, η εταιρεία αναφέρει:

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε κι εμείς τον Τόμας Πρωτόπαπα και παρακαλούμε την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του, να δεχθούν τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των εργαζομένων της εταιρίας μας.

Είναι τραγική ειρωνεία ότι ένα βαν της εταιρίας μας, από αυτά που σπεύδουν σε βοήθεια στους χρήστες του δρόμου, έμελλε να εμπλακεί στο δυστύχημα που τελικά στέρησε τη ζωή στον Τόμας.

Δυστυχώς, όμως, όπως έχει δείξει η διεθνής εμπειρία, ακόμη και το πιο άψογο ιστορικό, ο μεγαλύτερος επαγγελματισμός στη λειτουργία και διαχείριση συμβάντων, οι συνεχείς βελτιώσεις και επικαιροποιήσεις μέσων και διαδικασιών και τα πιο προηγμένα τεχνολογικά ή τεχνικά μέσα δεν επαρκούν για να προλάβουν και να αποκλείσουν το ανθρώπινο λάθος που φέρνει μια κακή στιγμή.

Η δέσμευση και ο επαγγελματισμός στη διεκπεραίωση του έργου μας ήταν και συνεχίζει να είναι αποστολή μας, όχι άλλοθι για μία ανθρώπινη ζωή που χάθηκε και για τον πόνο που μένει πίσω».