27 Μαΐου 2013

Ποιά είναι πραγματικά η καλλονή αστυνομικίνα που φυλάει τον Ακη [νεες εικόνες]

H 23χρονη Αθηνά, η οποία δείχνει υποδειγματική στο ρόλο της στο Εφετείο όπου διεξάγεται η δίκη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, στις εικόνες που έχει επιλέξει να αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προβάλλει μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της. Χωρίς να αναφέρει την επίσημη ιδιότητά της, στα προφίλ που διατηρεί σε Facebook και Twitter, η 23χρονη δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κοπέλες της ηλικίας της. Οπως αναφέρει, έχει γεννηθεί στις 16 Δεκεμβρίου του 1990 και έχει αποφοιτήσει από Λύκειο της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής το 2008.
Ανάμεσα στα τραγούδια και τις γελοιογραφίες που αναρτά συχνά, υπάρχουν φωτογραφίες με την οικογένεια και τους φίλους της, από βραδινές εξόδους και στιγμές διασκέδασης. Στις περισσότερες, απεικονίζεται με έντονο μακιγιάζ, κατακόκκινα βαμμένα χείλη και μοντέρνο ντύσιμο, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να ποζάρει στον φακό. Μάλιστα, πολλές από τις φωτογραφίες της γίνονται αντικείμενο κολακευτικού σχολιασμού από τους φίλους της. Επίσης, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως πρότυπό της αποτελεί η Μόνικα Μπελούτσι, αφού έχει δημιουργήσει ειδικό άλμπουμ με πορτρέτα της.

Κορίτσι της διπλανής πόρτας

Ψηλά στη λίστα των χόμπι της βρίσκεται η μουσική, αφού συχνά ανεβάζει στον ιντερνετικό «τοίχο» της τραγούδια από το Διαδίκτυο. Κάποια περίοδο, μάλιστα, δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει τη μεγάλη της αδυναμία στον νεαρό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, για τον οποίο έχει αφιερώσει πολλές αναρτήσεις στο Twitter.

Χωρίς τη στολή που την κάνει να μοιάζει αυστηρή, η Αθηνά είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, με τις τυπικές συνήθειες αλλά και τις ευαισθησίες της ηλικίας της.

Τίποτα στα προφίλ από τα κοινωνικά μέσα που χρησιμοποιεί δεν μαρτυρά την ιδιότητά της. Στο Twitter δεν «ακολουθεί» ούτε την ΕΛ.ΑΣ. ούτε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Τα μόνα στοιχεία που τη συνδέουν με το Σώμα είναι τα like στην ομάδα των ΕΚΑΜ και σε αυτήν που έχουν δημιουργήσει συνάδελφοί της για έναν αστυνομικό που έχει τραυματιστεί στη Σαλαμίνα.





iefimerida.gr