29 Μαΐου 2013

Χαμός με τα καφριλίκια στην Τούμπα! Αντικείμενα στους παίκτες, την...έπεσαν στον Σαββίδη! (VIDEO)

Λες κι α βγει στον προκριματικο του CL θα είχαν καμια ελπίδα παίζοντας κεκλεισμένων των θυρών...

Η νέα ήττα από τον Ατρόμητο εξόργισε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που αποδοκίμασε έντονα τους περισσότερους παίκτες και την διοίκηση. Αντικείμενα στους ποδοσφαιριστές, χτύπησε ο Γλύκος, "πέσιμο" στον Σαββίδη.

Πάνω από 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ μαζεύτηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας φωνάζοντας συνθήματα κατά των παικτών, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο που ενδεχομένως να αφήσει την ομάδα τους εκτός προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.
Κατά την έξοδο των Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Στέφανου Αθανασιάδη, Γιώργου Φωτάκη, Παναγιώτη Γλύκου και Στέλιου Κίτσιου οι οπαδοί του "δικεφάλου" εξαγριώθηκαν ακόμη περισσότερο και άρχισαν να τους πετούν αντικείμενα. Mάλιστα, ο Παναγιώτης Γλύκος χτυπήθηκε από μπουκάλι, ωστόσο το τραύμα του δεν ήταν κάτι σοβαρό (εξετάστηκε από τους γιατρούς) και αποχώρησε κανονικά. Όταν ορισμένοι κινήθηκαν προς το μέρος τους, επενέβησαν οι υπάλληλοι ασφαλείας. Παρά τον πανζουρλισμό που επικράτησε, οι παίκτες κατάφεραν να φτάσουν στα αυτοκίνητά τους, στα οποία εξακολουθούσαν να πέφτουν αντικείμενα



Λίγο αργότερα οι Καμαρά, Ολίσε, Κουμάλο, Βούκιτς και Κατσικάς βγήκαν από τα αποδυτήρια συνοδευόμενοι από ομάδα ανδρών ασφαλείας του ΠΑΟΚ. Μόλις τους είδαν οι φίλοι των "ασπρόμαυρων" επικράτησαν έντονες αποδοκιμασίες και προσπάθησαν να φτάσουν κοντά τους αλλά οι άνδρες του ΠΑΟΚ τους είχαν πάρει... αγκαζέ, τους έβαλαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν.



Ο Ιβάν Σαββίδης, που βρέθηκε μεταξύ φιλάθλων του ΠΑΟΚ, εισέπραξε τη δυσαρέσκεια του κόσμου, καθώς αρκετοί τον αποδοκίμασαν, ενώ κάποιοι από αυτούς προχώρησαν ακόμα περισσότερο, χτυπώντας το αυτοκίνητό του. Από τις αποδοκιμασίες δεν ξέφυγαν ούτε οι άνθρωποι της διοίκησης, γι' αυτό και ακούγεται το σύνθημα "ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρ#$%# και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια".



Αρκετά ήταν τα υβριστικά συνθήματα για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, και για τον σύμβουλο του Ρώσου επιχειρηματία, Θοδωρή Ζαγοράκη.