29 Μαΐου 2013

Δεν μπορεί!! Σίγουρα είναι Ελληνίδα!!! Δειτε πως φοροδιαφεύγει η Κίρα Νάιτλι!

Και εκεί που λέγαμε τι σεμνή και οικονόμα που είναι η Κίρα, που έκανε ένα μικρό γάμο, κλειστό και οικονομικό χωρίς σελέμπριτις στη Νότια Γαλλία, να τη η αποκάλυψη! Η Βρετανίδα σταρ έχει ιδρύσει εταιρεία (στο πνεύμα πολλών Ελλήνων καλλιτεχνών) και πληρώνει τον εαυτό της μόλις 30,000 λίρες τον χρόνο δηλαδή περίπου 38,000 ευρώ.
Η ηθοποιός που είναι και το πρόσωπο της Chanel, δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ, αλλά η ετιαρεία της με το περίεργο όνομα «Kck Boo Ltd.» έβγαλε περίπου 1,5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά σίγουρα πληρώνει λιγότερα ως εταιρεία στην εφορία από ότι ως άτομο. Κι ας μη μιλήσουμε για δεκάδες φοροαπαλλαγές που θα έχει λόγω εξόδων της επιχείρησης.

Η Κίρα παρ' όλο που απογοήτευσε τους Βρετανούς θαυμαστές της, ακολουθεί την τακτική πολλών άλλων διασήμων όπως ο Gordown Brown ο Βρετανός πολιτικός, ο Warren Buffet o Αμερικανός δισεκατομμυριούχος. Βέβαια υπάρχουν και πιο θρασύς όμως ο Mark Zuckerberg του Facebook και ο δήμαρχος της Νέας Yόρκης Michael Bloomberg που πληρώνονται από τις εταιρείες τους με ένα δολάριο μισθό...