23 Ιουνίου 2013

2 στους 3 του ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει η παλιά ΕΡΤ...

Στο θέμα της ΕΡΤ, τα ευρήματα της έρευνας είναι δυσανάλογα της πολιτικής θύελλας που προκλήθηκε, καθώς είναι καθολικό το αίτημα των πολιτών να μειωθεί το προσωπικό της ΕΡΤ, αλλά και να εξορθολογιστεί η λειτουργία της.

Μια εβδομάδα μετά το «λουκέτο», η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, 72,7% παίρνει το μέρος του Αντώνη Σαμαρά. Το ίδιο και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο 1 στους 3 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τη θέση Τσίπρα ν΄ανοίξει η ΕΡΤ και να συνεχίσει να λειτουργεί όπως πριν.

Το 59,6% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ν΄ανοίξει η ΕΡΤ μόνο αφού το προσωπικό μειωθεί και η λειτουργία της εξορθολογιστεί.

Οταν ψήφισαν και τα δέντρα

Στις εκλογές της βίας και της νοθείας του 1961 ( φυσικά δεν διδάσκεται η συγκεκριμένη περίοδος της ιστορίας ) για τους λόγους και αιτίες που επιφανειακά αναφέρονται στο άρθρο της Wikipedia , o γέρο- Παπανδρέου είπε " ψήφισαν και τα δένδρα " για να καταδείξει το μέγεθος της νοθείας .

Φτάσαμε στο 2013 και πλέον αναφορικα με τις δημοσκοπήσεις σχετικά με το αν θελουμε η δεν θελουμε να κλείσει η ΕΡΤ , μπορω να πω ότι υπέρ του να μην κλείσει η ΕΡΤ ψήφισαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μόνο τα δένδρα ( και πάλι αυτο ελέγχεται ) !

Εκατοντάδες δημοσκοπήσεις, ιδιαίτερα οι διαδικτυακές σε πραγματικό χρόνο, που ειναι και οι πλέον διαφανείς, ήταν καταπέλτης : απο 55 μέχρι και 75 τοις εκατό υπέρ του να κλείσει η ΕΡΤ!

Είδαμε όμως ότι τις πρώτες μέρες " δήθεν " υπήρξαν και δημοσκοπήσεις απο τις γνωστές άγνωστες εταιρείες δημοσκοπήσεων που πλέον λόγω κοινωνικής δικτύωσης έχουν χάσει τη δυνατότητα να διαμορφώνουν τις απόψεις μας, βάσει των οποίων " την θέλαμε την Μπήλιω μας "!

Σύντομα όμως μαζεύτηκαν και πλέον όλος ο κόσμος - και τα τομάρια της ΕΡΤ- ότι ο κόσμος τους απεχθάνεται !

Σήμερα μας είπαν και "Μολων Λαβέ " !

Να έρθουμε δηλαδή ρε κοπρίτες της μονταζιερας και της τρικεζας" να πάρουμε τι; Την περιουσία μας απο τα χέρια σας;

https://www.facebook.com