26 Ιουνίου 2013

Πουλήθηκε η έπαυλη του Αλ Καπόνε (ΦΩΤΟ)

Στο «σφυρί» βγήκε η έπαυλη του μεγαλύτερου γκάνγκστερ όλων των εποχών Αλ Καπόνε, ένα επιβλητικό κτίριο στο Παλμ Αϊλαντ της Φλόριντα, μεγέθους ποδοσφαιρικού γηπέδου έναντι 7,43 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η αριστοκρατική κατοικία, στην οποία άφησε την τελευταία του πνοή ο πασίγνωστος γκάνγκστερ, βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά τον περασμένο Ιούλιο με αρχική τιμή τα 9,95 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο για να πουληθεί τελικά χρειάστηκε να γίνει σημαντική αναπροσαρμογή. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της, Πίτερ Κόρσελ, ιδρυτής της εταιρείας Grid Point, είχε αγοράσει την πολυτελή οικία 5,56 εκατομμύρια δολάρια και αποφάσισε να τη βγάλει πάλι στο σφυρί έναν χρόνο αργότερα.



Ο Καπόνε την είχε αγοράσει το 1928 έναντι 40.000 δολαρίων από μια επιφανή οικογένεια της αμερικανικής κοινωνίας εκείνης της εποχής.




Η πολυτελής κατοικία ξεχωρίζει για το μεσογειακό στυλ της, ενώ σύμφωνα με έμπορο ακινήτων, ο οποίος μίλησε στη New York Daily NEWS, στην έκταση που καταλαμβάνει θα μπορούσαν να χωρέσουν δύο βίλες σαν αυτή του Βερσάτσε.

Πηγή: Espresso