05 Ιουνίου 2013

Λεμε και καμια μαλακ@α να περνα η ωρα... Π. Καμμένος: Οι κόκκινες γραμμές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε στο ερώτημα αν οι διαφωνίες που υπάρχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι ανυπέρβλητες... μεχρι να βρεθουν στο προθυρα της εξουσιας η Ραχηλ Μακρη και οι λοιποι λυσσαρηδες που εφυγαν απο τη ΝΔ επειδη δεν τους εδωσαν καρεκλες.

«Εμείς με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και με όλα τα κόμματα που δεν είναι στο πλαίσιο του μνημονίου – πλην της Χρυσής Αυγής γιατί είναι νεοναζιστικό κόμμα- συζητήσαμε και συζητάμε. Από δω και πέρα οι διαφορές που υπάρχουν, αρχίζουν να γίνονται μεγαλύτερες» τόνισε.

Και πρόσθεσε ο κ. Καμμένος: «Καταρχήν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές σε δύο ζητήματα, που υπήρχαν και στο παρελθόν. Για εθνικά θέματα. Εμείς δεν συμφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική στελεχών του στη Θράκη που παίρνουν τη θέση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής –όπως και βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μαζί για να λέμε τα σύκα... σύκα και την σκάφη... σκάφη. Δεν συμφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της ονομασίας της Μακεδονίας. Αυτά λοιπόν είναι κόκκινες γραμμές και δεν θα κάνουμε πίσω. Δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας όσο επιμένουν σε αυτές τις θέσεις».

Επίσης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε: «Τώρα βλέπω ότι και στο θέμα της οικονομίας, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες έχουν σαφή θέση. Εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζεται διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους. Δεν αναγνωρίζουμε τα πανωτόκια της Deutsche Bank και στο πρώτο μνημόνιο, αλλά και αργότερα».