21 Ιουνίου 2013

Σε λίγο διάγγελμα Σαμαρά-Συνεχίζει με οποιους τον στηρίζουν-Τον πούλο ο μπάρμπα Φώτης

Επικός Τσίμας!!! "Τώρα που θα είναι δύο κόμματα στην Κυβέρνηση θα τα μοιραστούν μισά μισά γιατί χωρίς τον μικρότερο δεν μπορεί να υπάρξει ο μεγαλύτερος"!!!

Σε λίγο θα απευθύνει ζωντανά διάγγελμα στον ελληνικό λαό ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς. Το πιθανότερο είναι ότι θα πει πως συνεχίζει με οποιους τον στηρίζουν δηλ. με το ΠΑΣΟΚ (πριν λίγο υπήρξε μεταξύ τους επικοινωνία μετά τις δηλώσεις Βενιζέλου) και καποιους ανεξάρτητους (Μαρκόπουλος, Σολδάτος κ.λπ).

Τα καλά μιας τέτοια εξέλιξης είναι 4:

1. Επιτέλους γλιτώνουμε από την τροχοπέδη Κουβέλη-Ρουπακιώτη-Μανιτάκη που ενα χρόνο τώρα δεν επιτρέπουν να γίνει καμία μεταρρύθμιση

2. Το 1ο

3. Το 1ο και το 2ο

4. Το 1ο, το 2ο και το 3ο

Συμπέρασμα τον πούλο ο μπάρμπα Φώτης που θεωρείται σίγουρο οτι θα έχει την τύχη του Καρατζαφέρη

Οι εξελίξεις οδηγούν σε μια κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τη ΔΗΜΑΡ να στηρίζει ανά περίπτωση, χωρίς να συμμετέχει, ενώ την κυβέρνηση αναμένεται να στηρίξουν και αρκετοί ανεξάρτητοι βουλευτές, όπως και το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου.

O Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχαν τηλεφωνική επικοινωνία πριν από το διάγγελμα του Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από το υπουργείο που θα δοθεί στον Ευάγγελο Βενιζέλο μαζί με την αντιπροεδρία της κυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί τα υπουργεία Υγείας (με τη Φώφη Γεννηματά), Εργασίας και Εσωτερικών ή Διοικητικής Μεταρρύθμισης (με τον Πάρη Κουκουλόπουλο).

Από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται ακόμη η συμμετοχή στην κυβέρνηση των: Εύης Χριστοφιλοπούλου, Θάνου Μωραϊτη, Γιάννη Μανιάτη και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.