04 Ιουνίου 2013

Νομοσχέδιο για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τη Χρυσή Αυγή

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής κατέθεσε πρόταση νόμου για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων.

Η πρόταση προτείνει τη θέσπιση ως ιδιώνυμου των εγκλημάτων των λαθρομεταναστών, ενώ προβλέπει φυλάκιση «τουλάχιστον 2 ετών» για όσους αρνούνται τα εγκλήματα γενοκτονίας σε βάρος των Ελλήνων.

Στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε: ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Τα συστημικά κόμματα διαγωνίζονταν για ημέρες ολόκληρες, ποιο θα καταθέσει το πιο αυστηρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, για να διαιωνίσει την παραβατικότητα και να κάνει τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στη χώρα μας. Η απάντησή μας σε αυτό το αίσχος ήρθε άμεσα από το Νομικό Τμήμα της Χρυσής Αυγής».

Επιπροσθέτως, μιλά για ανάγκη «πάταξης των υβριστών της Ελληνικής Ιστορίας» με ειδική μάλιστα ονομαστική αναφορά στην κυρία Μαρία Ρεπούση: «Εκτός αυτού, η Πρόταση Νόμου της Χρυσής Αυγής περιέχει και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να παταχθούν οι υβριστές της Ελληνικής Ιστορίας. Δεν είναι τυχαίο πως μέσα στο γενικό «αντιρατσιστικό» κλίμα εμφανίστηκε πάλι η αλήστου μνήμης Ρεπούση, για να αμφισβητήσει ακόμη και τον χορό του Ζαλόγγου. Για την πάταξη τέτοιων θλιβερών φαινομένων που στοχεύουν στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας, το σχέδιο Νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή προβλέπει αυστηρότατες ποινές. Διευκρινίζουμε ότι με τη συγκεκριμένη Πρόταση Νόμου στην ουσία θεσπίζεται ιδιώνυμο αδίκημα για τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών».

ysterografa.gr