07 Ιουνίου 2013

Επικο βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο- Σέρφερ στο δρόμο διασκεδάζει με τις πλημμύρες που πλήττουν την Κεντρική Ευρώπη

Την ώρα που η Γερμανία και η Ουγγαρία αντιμετωπίζουν τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 10 ετών, ένας τολμηρός νεαρός κάνει wakeboarder στους πλημμυρισμένους δρόμους της Σαξονίας.

Ο λόγος για τον Ariano Blanik ο οποίος δέθηκε από ένα σκοινί ρυμούλκησης και διατηρώντας την ισορροπία του κάνει αυτές τις υπέροχες φιγούρες, τις οποίες στη συνέχεια ανέβασε στο Facebook και τουλάχιστον 15.000 χρήστες το έχουν μοιραστεί.

Να σημειώσουμε πως τουλάχιστον δώδεκα άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους από τις καταστροφικές πλημμύρες στην κεντρική Ευρώπη, με τις περισσότερες περιπτώσεις να αφορούν στην Τσεχία, όπου ο πρωθυπουργός επιθεώρησε τις πληγείσες περιοχές και υποσχέθηκε βοήθεια.

Στη Σαξονία οι περισσότερες πλημμύρες καταγράφονται στις περιοχές, που διαρρέει ο ποταμός Έλβας και πάνω από 10.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ενώ σε νησί μετατράπηκε η κωμόπολη Γκρίμα.


Boarder Takes On Flood Waters In Rossau, Saxony από stefanelonikitelo

iefimerida.gr