01 Ιουνίου 2013

Σεξ σε δημόσια θέα για την Katie Holmes!

Η τέως σύζυγος του Tom Cruise συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό σε καυτές πόζες με έναν άνδρα... Σκηνές όλο πάθος και έρωτα! Βέβαια, δεν πρόκειται για παπαρατσικές φωτογραφίες, αλλά για σκηνές από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας "Mania's Days" που εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη. Ο άνδρας φυσικά δεν είναι αγνώστων στοιχείων, αλλά πρόκειται για τον συμπρωταγωνιστή της Luke Kirby με τον οποίο φαίνεται πως η σταρ απολαμβάνει τις σκηνές σεξ!



Φημολογείται, βέβαια, ότι αυτές τις καυτές σκηνές τις μοιράζονται κι εκτός κινηματογραφικού πλατό, καθώς οι δυο τους μοιάζουν να έχουν ταιριάξει απόλυτα. Ο φακός τους έχει συλλάβει σε ιδιωτικές τους στιγμές να βγαίνουν ραντεβού, αν και δημοσίως και οι δύο αποφεύγουν τους ένθερμους εναγκαλισμούς ή άλλη στιγμή τρυφερότητας.



Κάποιος ανέφερε ότι τους είδε να κρατιούνται χέρι-χέρι. Η σταρ σταμάτησε ένα ταξί και μπήκε σχεδόν τρέχοντας μέσα αφήνοντας σύξυλο και μόνο στο πεζοδρόμιο τον συνοδό της. Στο μεταξύ γείτονάς της είπε ότι τελευταία όλο κρύβεται και δεν μπαίνει πια από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας της.



Το κινηματογραφικό συνεργείο σχολιάζει ότι οι δύο πρωταγωνιστές φλερτάρουν πολύ έντονα πίσω από τις κάμερες όσο και μπροστά από αυτές! Τώρα ας σκεφτούμε ότι οι φωτογραφίες είναι... σκηνές από τα... παρασκήνια της σχέσης τους.



ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr
real.gr