04 Ιουνίου 2013

Αψογος (η να πουμε αψογη;)! Μετα τους navy seals εγινε τρανσέξουαλ :))

Αποφάσισε να γίνει γυναίκα ένα πρώην μέλος των Navy SEALs! Αφού υπηρέτησε στο σώμα για πάνω από 20 χρόνια αποφάσισε να αλλάξει φύλο.

Υπηρέτησε για περισσότερα από είκοσι χρόνια στο σώμα πολεμώντας σε ορισμένα από τα πλέον επικίνδυνα πεδία μάχης του κόσμου ωστόσο όταν συνταξιοδοτήθηκε συνειδητοποίησε ότι ήθελε να αλλάξει ζωή αλλά και φύλο.

Ο λόγος για τον Chris Beck που αφού αποστρατεύτηκε αποφάσισε να γίνει Kristin. Η πρώτη τρανσέξουαλ στρατιώτης αποφάσισε να γράψει τη βιογραφία της η οποία δημοσιεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και τιτλοφορείται Beck "Warrior Princess".

Η Anne Speckhard, συν-συγγραφέας της βιογραφίας τόνισε " Ο Chris ήθελε πραγματικά να είναι ένα κορίτσι και αισθάνθηκε ότι ήταν ένα κορίτσι σε πολύ νεαρή ηλικία".

Η Kristin για χρόνια είχε απενεργοποιήσει τη σεξουαλικότητά της ζώντας σαν πολεμιστής αναφέρει στο βιβλίο της.

Επί του παρόντος βρίσκεται σε ορμονική θεραπεία ώστε να καταφέρει να κάνει την πολυπόθητη αλλαγή φύλλου. Σήμερα έχει αφήσει τα όπλα και φόρα περούκα με μακριά μαλλιά, βάζει μακιγιάζ Άντι ι ντύνεται με γυναικεία ρούχα.

Το Δεκέμβριο του 2010 με νόμο ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επέτρεψε στους ομοφυλόφιλους να υπηρετούν, δηλώνοντας ανοιχτά τις προτιμήσεις τους, στον στρατό των ΗΠΑ, θέτοντας τέλος σε μια απαγόρευση που ίσχυε για δέκα επτά χρόνια.