17 Ιουλίου 2013

Θελει να πουμε και μπραβο στον αναρχα ο γεροξεκουτης!!

«Έπρεπε να πούμε “μπράβο” στον Διαμαντόπουλο για τα “γουναράδικα”» λεει ο Γλεζος... Γιατι; Αυτα που ανεφερε ειναι δικα σας θεματα... εμεις απλα σας περιμενουμε στα γουναραδικα για να σας περιποιηθουμε...

Τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο υπερασπίστηκε ο Μανώλης Γλέζος, για τη χθεσινή αποστροφή του στη Βουλή περί “γουναράδικων”, κατ΄αντιστοιχία της ιστορικής ρήσης του Άρη Βελουχιώτη.


Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89, o Μανώλης Γλέζος σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Δεν ξέρω αν γνωρίζουν οι Έλληνες τι εστί η φράση του Βελουχιώτη “καλή αντάμωση στα γουναράδικα”. Η έκφραση “θα τα πούμε στα γουναράδικα” βγήκε απί τον αντιστασιακό αγώνα. Είναι η παράλληλη έκφραση του “καλό βόλι”.

Ο Διαμαντόπουλος, για να δείξει ότι εμάς μας έχουν φέρει σε κατάσταση εξόντωσης, εξέφρασε κάτι ιστορικό. Αντί να του πούμε και “μπράβο” που θυμάται την Ιστορία, του κάνουμε επίθεση”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Γλέζος με τη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89.

ysterografa.gr