01 Ιουλίου 2013

Μοίρασαν τα γραφεία στα... παλιά λημέρια της Χαριλάου Τρικούπη οι συνεργατες του Μπενυ

Συνεργάτες του Βενιζέλου επισκέφτηκαν τα παλιά γραφεία του κόμματος και έκαναν τη μοιρασιά - Στο ρετιρέ το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου - Στο ισόγειο η αίθουσα των δημοσιογράφων
Στην τελική ευθεία για την επιστροφή στα παλιά του λημέρια... στη Χαριλάου Τρικούπη βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ. Η οριστική μετακόμιση αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και σήμερα, στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου επισκέφτηκαν τα παλιά γραφεία του κινήματος, προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες... χωροταξικές ρυθμίσεις ώστε να χωρέσουν όλοι!

Οι Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Καρύδης, Διονύσης Παναγιωτάκης και Λευτέρης Κατσικαρέλης πήγαν το πρωί στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη και ουσιαστικά... μοίρασαν τα γραφεία και τους ορόφους, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικοινωνιακό «αρχηγείο» του ΠΑΣΟΚ θα μετακομίσει από τον τρίτο όροφο, που βρισκόταν παλιά, στον πρώτο όροφο. Εκεί θα στεγαστούν το Γραφείο Τύπου και οι συνεργάτες του κόμματος που θα ασχολούνται με τον περιφερειακό Τύπο, τις αποδελτιώσεις και τις απομαγνητοφωνήσεις και θα βρίσκεται το γραφείο των κ.κ. Καρύδη και Κωνσταντινόπουλου.

Η αίθουσα των δημοσιογράφων πάλι, θα βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου, όπως συνέβαινε και επί προεδρίας του Γιώργου Παπανδρέου. Εάν μάλιστα βρεθούν οι πόροι, τότε θα γίνουν και ορισμένες εργασίες ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της αίθουσας, όπου θα «φιλοξενούνται» οι δημοσιογράφοι που θα καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ.

Στο δεύτερο όροφο θα μετακομίσει το οργανωτικό, ενώ στον τρίτο όροφο αναμένεται να στεγαστούν οι οικονομικές υπηρεσίες και πιθανότατα εκεί θα μεταφερθεί και το γραφείο του κ. Νίκου Σαλαγιάννη, διευθυντή του κόμματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικητικές υπηρεσίες του κόμματος θα στεγαστούν στον τέταρτο όροφο, ενώ στον πέμπτο το γραφείο του γραμματέα του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη καθώς και των μελών του πολιτικού συμβουλίου.

Το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου «εννοείται» πως θα βρίσκεται στο ρετιρέ της Χαριλάου Τρικούπη, δηλαδή στον έκτο όροφο, ώστε να μπορεί να έχει την υψηλή εποπτεία! Σε αυτό τον όροφο άλλωστε, στεγάζονταν μέχρι τώρα όλα τα γραφεία των προέδρων που πέρασαν από το κόμμα.

Πάντως, στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη δεν χωράνε όλοι τελικά... «Παραπονεμένα» φαίνεται πως θα μείνουν τα μέλη των νομαρχιακών επιτροπών, που θα χρειαστεί πιθανότατα α στεγαστούν σε διπλανό κτίριο.