03 Ιουλίου 2013

Γιαλαντζί αντιεξουσιαστές και χρωματιστά βασανιστήρια

Eίναι κοινό μυστικό πως ανάμεσα στους δήθεν αντιεξουσιαστές κυκλοφορούν και δρουν λαθρομετανάστες, αλλά αυτό που μέχρι τώρα ήταν η κοινή αίσθηση και υποψία τώρα πλέον επικαιροποιείται με την «βούλα του Δικαστηρίου» αφού αποδεικνύεται πως ανάμεσα στους αντιεξουσιαστές δρουν παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι βεβαίως είναι οι πρώτοι που εξαφανίζονται όταν επεμβαίνει η αστυνομία.
Βασικά η συμμετοχή των λαθρομεταναστών δεν οφείλεται σε ιδεολογική σύμπτωση αλλά στην προσδοκία αμοιβής ενώ κάποιοι εξ αυτών δρουν και με γνώμονα «το τερπνό μετά του ωφελίμου», όπου το τερπνό ισοδυναμεί με το να βγάζουν τα μοχθηρά απωθημένα τους ενάντια στην χώρα μας ενώ το ωφέλιμο είναι ασφαλώς η αμοιβή τους.

Αυτές οι ανθελληνικές ομάδες «κρούσης» που προκαλούν συχνά την αντίδραση του ελληνικού πληθυσμού, πλαισιώνονται σε υποστηριχτικό επίπεδο από οργανώσεις αντι-ρά που σε πρώτη φάση, ασύνδετα δήθεν με το γεγονός, μεγεθύνουν το πρόβλημα που οι ομάδες «κρούσης» δημιούργησαν ή έστω δημιουργούν ενορχηστρωμένα κάποιο άλλο καινούργιο εκ του μηδενός θέμα, έχοντας ωστόσο ξεκάθαρο σκοπό να προσβάλλουν και να δυσφημίσουν την χώρα μας στο διεθνές περιβάλλον.

Πρόκειται δηλαδή για μεν τις ομάδες κρούσης, για μαϊμού επαναστάτες που αποτελούνται από παιδαρέλια βουτυρομπεμπέδων και τριτοκοσμικών λαθρο- εποίκων, όπου άλλωστε το μοναδικό κατόρθωμα τους είναι το πολύ-πολύ να επιτεθούν εκ του ασφαλούς σε καμία τζαμαρία, σε κάδους, ή σε τοίχους, και τα λοιπά «επαναστατικά κατορθώματα», και ολα αυτά μέχρι να εμφανιστεί η αστυνομία όποτε κατά κανόνα διαλύονται ή κρατούν μεταξύ τους αρκετά ασφαλείς αποστάσεις…

Όπως εξομολογήθηκε μέλος των αντιεξουσιαστών: «όταν θέλουμε να εμφανίσουμε όγκο μαζεύουμε καμιά 50αριά λαθρομετανάστες και 20 εμείς μαζευόμαστε μια καλή ομάδα για να κάνουμε εντύπωση. Το ίδιο και όταν λιντσάρουμε χρυσαυγίτες. Εκεί οι περισσότεροι είναι μετανάστες και έρχονται και τζάμπα»

Ακολούθως παρατίθεται σχετικό δημοσίευμα από την τοπική εφημερίδα «Ημερήσιος Κήρυκας».
[…]Αύριο Τετάρτη λίγο μετά τη 1.30 μ.μ. θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου με επίκεντρο την πλατεία Όλγας, μετά την αντίδραση ομάδων αντιεξουσιαστών με αφορμή την πραγματοποίηση εκδήλωσης του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Μιχάλη Αρβανίτη στο ξενοδοχείο «Αστήρ». Κατηγορούμενοι είναι συνολικά 12 νεαροί, οι οποίοι προσήχθησαν και σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ δύο ακόμη ήταν ανήλικοι και αφέθησαν ελεύθεροι. Το δικαστήριο χθες, διέταξε να αφεθούν οι κατηγορούμενοι ελεύθεροι, εκτός από έναν, δίνοντας παράλληλα προθεσμία έως αύριο Τετάρτη σε δυο εκ των συνηγόρων προκειμένου να ενημερωθούν επί της δικογραφίας. Ο ένας συλληφθείς συνεχίζει να κρατείται καθώς είναι αλλοδαπός και όπως διαπιστώθηκε, δεν διέθετε έγγραφα παραμονής στη χώρα[…]
...και βασανιστήρια !!!
Προφανώς οι άνθρωποι νομίζουν πως βρίσκονται ακόμα στα τριτοκοσμικά κράτη από τα οποία "δραπέτευσαν" για να εισβάλουν με το ζόρι εδώ στην χώρα μας, διαφορετικά δεν εξηγούνται οι ψευδέστατες -κατά τα φαινόμενα- καταγγελίες τους εναντίον της χώρας μας, χώρας μάλιστα ευρωπαϊκής. Ωστόσο ας δούμε στην συνέχεια τι ισχυρίζεται ο Πέτρος Κωνσταντίνου (φώτο) του ΚΕΕΡΦΑ ο οποίος κατηγορεί την χώρα μας δεχόμενος χωρίς καμία επιφύλαξη τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς ενός λαθρομετανάστη..
[…]Βασανισμούς μεταναστών με ρεύμα σε γεννητικά όργανα στο αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος" καταγγέλλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), έπειτα από επίσκεψη αντιπροσωπείας στα κρατητήρια του Ελληνικού.
Η αντιπροσωπεία συνάντησε τον διοικητή των κρατητηρίων του Ελληνικού, όπου μεταφέρθηκαν οι κρατούμενοι στις 27.6
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι μετανάστες κρατούνταν στην Αμυγδαλέζα και μεταφέρθηκαν για απέλαση στο αεροδρόμιο "Ε΄.Βενιζέλος" αφού δέχτηκαν χτυπήματα με κλωτσιές και μπουνιές από αστυνομικούς.
Όπως τονίζει η ΚΕΕΡΦΑ, ο "Νταούτ Αχμέτ", ο κρατούμενος που είχε καταγγείλει τραυματισμό στο μάτι από αστυνομικό μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας και η ΟΕΝΓΕ είχε ζητήσει να πάει σε νοσοκομείο για έλεγχο, κατήγγειλε οτι τον χτύπησαν με γροθιές στο σαγόνι ενώ έκαναν χρήση εννέα φορές στο σώμα του της συσκευής ρεύματος[…].
Αλήθεια όμως, τι θα συμβεί αν οι ως άνω καταγγελίες αποδειχθούν πως ήταν αβάσιμες συκοφαντίες; Ποια ποινή είναι ικανή να τιμωρήσει την συκοφαντία που στρέφεται εναντίον ενός κράτους και την βλάβη που θα επέλθει εξ αυτής εναντίον των συμφερόντων ενός ολόκληρου λαού; Γιατί ποιος θα είναι για παράδειγμα ο ξένος τουρίστας που θα έλθει στην χώρα μετά από τέτοιες καταγγελίες; Θα πληρώσουν μήπως αυτή την μεγάλη βλάβη στον τουρισμό μας, οι ιθύνοντες του ΚΕΕΡΦΑ;
http://www.hellasontheweb.org/index.php?option=com_content&view=article&id=13399:2013-07-02-11-01-01&catid=63:2010-07-10-10-28-08&Itemid=139