26 Ιουλίου 2013

Κινηση ματ κατα της οικογενειοκρατιας: Η Ζαρουλια Ευρωβουλη κι η κορη στη Βουλη

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια διεκδικεί μεγάλο μερίδιο εξουσίας στη Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι πασιφανές. Στοχεύει μάλιστα, στη θέση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, αν η «λοχίας Σουλτς» - όπως την αποκαλούν στο κόμμα της - προωθηθεί προς την Ευρωβουλή, τότε ανοίγει ο δρόμος για τη Βουλή για την κόρη του ζεύγους Ουρανία, η οποία είναι προσωπική φίλη του βουλευτή του κόμματος κ. Ματθαιόπουλου.

Δεν ήταν, ωστόσο, ευχάριστη η πρώτη επαφή της κ. Ζαρούλια με κοινοβουλευτικά ευρωπαϊκά κόμματα. Οι ευρωπαϊκές οργανώσεις είχαν αντιδράσει έντονα όταν βρέθηκε αναπληρωματικό μέλος στην Επιτροπή για την Ισότητα και τον Αγώνα κατά των διακρίσεων της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης. Πολλοί ζητούσαν και τη διαγραφή της. Εξ ου και εμφανίστηκε μόνο σε μία συνεδρίαση.

Διότι, σύμφωνα πάντα με τον Βηματοδότη, φέρεται συχνά να πρωταγωνιστεί σε ρατσιστικές δηλώσεις και υβριστικά σχόλια αν κι ένας στενός συγγενής της είναι νυμφευμένος με Κινέζα.

Πηγή: Υψηλές βλέψεις έχει η Ζαρούλια - Θέλει να τεθεί επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/116296#ixzz2a86bEU4W