10 Ιουλίου 2013

Υπερψηφίστηκε στην επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ, παρά τις τσιρίδες της ανεραστης

Με την έγκριση των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπερψηφίστηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ. Τα υπόλοιπα κόμματα τάχθηκαν κατά, ενώ η συζήτηση θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Στη σύντομη τοποθέτησή του ο Παντελής Καψής εμφανίστηκε θετικός για να συζητηθούν τα όποια προβλήματα για τη μεταβατική περίοδο. Παράλληλα ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης διέψευσε τους ισχυρισμούς του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, ότι ο Ραδιομέγαρο δεν είναι υπό κατάληψη, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έκανε ό,τι είναι δυνατόν για να πάρουν μέρος οι εργαζόμενοι στη νέα προσπάθεια και εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτό θα γίνει.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατηγορώντας τον για υποκρισία και ότι αντάλλαξε με το λάφυρο της αντιπροεδρίας, τη δέσμευσή του ότι δεν θα κυρώσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. «Τώρα δεν ξέρει πώς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του και προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα με την αναίσχυντη υποκρισία ότι δήθεν παράγει έννομα αποτελέσματα» σημείωσε η βουλευτής.