10 Ιουλίου 2013

Φρεσκο ψεμα Βαξεβανη-ΦΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Γραφει σε σημερινο αρθρο ο "εγκριτος":

Και τότε εμφανίστηκε η ομάδα Μουρούτη για βοήθεια [οι γνωστες παπαριες... εμενα πχ. με πληρωνει ο Μουρουτης απο το 2007 που εχω το blog για να λασπωσω τον "εγκριτο" το 2013].Η ομάδα της ΝΔ στο τουίτερ που τρολάρει και συκοφαντεί όποιον τα βάζει με το κόμμα και το Σαμαρά. Η ομάδα αυτή εμφάνισε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο παρελθόν ο εκδοροσφαγέας από print screen σε οθόνη υπολογιστή. Στη συνέχεια εμφάνισε μια άλλη που είχα ανεβάσει εγώ πάλι με print screen. Το συμπέρασμα έλεγε πως αφού τα δύο print screen δείχνουν ίδια διάταξη υπολογιστή ο Βαξεβάνης, είναι ο Εκδοροσφαγέας άρα ο ρουφιάνος.
Έχει δεύτερο λογαριασμό στο τουίτερ, είναι ανέντιμο κλπ. Δηλαδή οι ψευδεπώνυμοι κατηγορούσαν έναν ψευδεπώνυμο ότι ήμουν εγώ και μάλιστα ρουφιάνος. Με ρουφιάνευαν δηλαδή για να δείξουν ότι είμαι ρουφιάνος.

[Δεν καταλαβες "εγκριτε"! Εχει σημασια αν εχεις δευτερο λογαριασμο για τις βρωμοδουλειες: Αυτο που καμαρωνεις, οτι λες επωνυμα οτι θες, παει περιπατο αν εχεις δευτερο ανωνυμο λογαριασμο... γιατι κατηγορεις εμας για κουκουλοφορους ενω κανεις το ιδιο... εμεις πρεπει να ειμαστε "κουκουλοφοροι" γιατι εκτος του οτι δεν θα ερθει καμια Δουρου να με φιλαει οταν βγω απ' την εισαγγελια και θα μας κηνυγας με Αστυνομιες, ΣΔΟΕ, ΙΚΑ, ΜΙΚΑ, ΣΥΚΑ (αν ειναι η κολλητη σου η Δουρου στην εξουσια) θα μας εκανες και μηνυση και αγωγη για συκοφαντικη δυσφημιση τωρα που σε βγαλαμε στη σεντρα... και ενω εσυ εχεις δικηγορο με μηνιατικο εμεις θα επρεπε να τρεχουμε να πληρωνουμε τις 500αρες σε καθε αναβολη που θα επαιρνες με τα γνωστα κολπακια... αντιθετα εσυ μπορεις επωνυμα να πεις οτι μαλακ@α θες χωρις να σε ενοχλει κανεις... οπως στην ΑΥΡΙΑΝΗ που θα βγαλεις αυριο με τιτλο "Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΑΜΑΡΑ"]

Οι ομάδες με τις οποίες κοντραρίστηκα στο τουίτερ πήραν φωτιά. Τα παιδιά της Συγγρού και του Βενιζέλου έκαναν υπερωρίες. Να λοιπόν και ο Βαξεβάνης τα κάνει αυτά. Ο Βαξεβάνης έχει χιλιάδες followers και γράφει πάντα επώνυμα, αλλά αυτό δεν μετρούσε.

Κανένας δεν αναρωτήθηκε αν οι δύο χρήστες 1. χρησιμοποιούσαν το ίδιο εταιρικό κομπιούτερ, 2. ο ένας είχε στείλε τη φωτογραφία με mail στον άλλο ή [και ερχομαστε στο ζουμι] 3. (που είναι η αλήθεια) ο Εκδοροσφαγέας χρησιμοποίησε μια φωτογραφία που είχα ανεβάσει ήδη στο τουίτερ προηγουμένως.

 Λεει δηλ. οτι ο ιδιος ανεβασε πρωτος τη φωτο και του την πηρε ο @ekdorosfageas... δειτε λοιπον τις ημερομηνιες για να δειτε ποιος ανεβασε πρωτος τη φωτο:

O @ekdorosfageas την ανεβασε στις 23 Αυγουστου 2012

και ο @KostasVaxevanis στις 6 Σεπτεμβριου του 2012

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjw_lvoqivT1GDBRqtRNTBsgzjfEr873uQE6ArmhKoKjFwXNbaOxuFMuVpqKudE8Qy_XDby9VSP2dTtI6evepz4aLltPcMMlSA1omLfQUyZlrXLCilU_qOFv12QbR1GhoRLI8qmjvrIrs0/s1600/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.jpg