01 Ιουλίου 2013

Πρετεντέρης: Να οργανώσουν… αγώνα μποξ για τον Ανδρέα

Με τον δικό του τρόπο σχολιάζει ο Γιάννης Πρετεντέρης στα “Νέα” την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στο εσωτερικό της κυβέρνησης, λόγω όσων είπε ο Μάκης Βορίδης κατά του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.

“Δεν περιμένω από τον Βορίδη να γίνει θαυμαστής του Παπανδρέου, ούτε από το ΠΑΣΟΚ να συμφωνεί με τον Βορίδη για τον Παπανδρέου.

Αυτό που περιμένω και από τους δυο είναι να μειώσουν την ανεργία. Να εξυγιάνουν το δημόσιο. Να φτιάξουν ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα. Να βάλουν μπροστά τα εργοτάξια. Να προσελκύσουν επενδύσεις. Να διασφαλίσουν την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας. Να δρομολογήσουν την ανόρθωση και την ανάκαμψη. Να σταθεροποιήσουν μαζί κι από κοινού το αστικό δημοκρατικό σύστημα της χώρας.

Όταν λοιπόν τα κάνουν αυτά, κι αν τους ενδιαφέρει ακόμη τόσο πολύ το θέμα “Ανδρέας Παπανδρέου”, μπορούν να οργανώσουν επιστημονική ημερίδα, ή διαγωνισμό ιστορικών γνώσεων ή ακόμη και αγώνα μποξ σε τρεις γύρους, για να λύσουν τις διαφορές τους”, σημειώνει με έμφαση στο άρθρο του στα “Νέα” ο Γιάννης Πρετεντέρης.