26 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ! Στα αγγλικα ειναι γραμμενο το προγραμμα για τους παικτες του Ολυμπιακου!

Προσεξτε γιατι ποτε δεν θα κανουμε μεγαλες ομαδες: Γιατι οσοι ερχονται εδω δεν τους δινουμε να καταλαβουν οτι πρεπει να εγκλιματιστουν και σε πριπτωσεις οπως Σαβιολα (που οι αλλες προτασεις που ειχε ηταν απο QPR και Λεγκια) πρεπει να μας πουνε ευχαριστω... Ο Γκουαρντιολα οταν συμφωνησε με την Μπαγιερν του εβαλαν ορο να μαθει γερμανικα και την πρωτη συνεντευξη στο Μοναχο την εδωσε στα Γερμανικα (ολη ομως! οχι να πει 5 λεξεις στην αρχη και μολις ζοριζεται να πεταει αγγλικα)... Αυτο βεβαια το χαλι μας υπαρχει παντου και ειδικα στην πολιτικη.
Εβλεπα χθες ενα ντοκυμαντερ για τον Καραμανλη στη ΔΤ και εδειχνε το Ζισκαρ Ντ' Εστεν να ευχαριστει στα  ελληνικα τον Κωνσταντινο Καραμανλη και τον Τσατσο... Σημερα και οι πολιτικοι μας συναγωνιζονται στο ποιος μιλαει καλυτερα αγγλικα... λες και εχει σημασια οταν ο ξενος εχει απεναντι του τον ΓΑΠ και του λεει παπαριες σε τελεια αγγλικα... 

Στον Ολυμπιακο παντως το προγραμμα θα μπορουσαν να το εγραφαν και στα ισπανικα για να μην το κοιταει απορημενος ο Σαβιολα: