30 Αυγούστου 2013

Καλα ρε πουστηδ@ς ποσα επαιρνε το μηνα;;; "500.000 ευρω για μισθους 9 ετών ζητά ο Δ. Αθηναίων από αστυνομικό"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τους μισθούς 9 ετών, περίπου 500.000 ευρώ, σκοπεύει να διεκδικήσει δικαστικά από τον δημοτικό αστυνομικό που προσελήφθη το 2004 με πλαστά δικαιολογητικά (δήλωσε απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ) ο Δήμος Αθηναίων. Ο δημοτικός αστυνομικός εντοπίστηκε μετά από έλεγχο των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Μega, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, δήλωσε πως μετά το περιστατικό έχει δώσει εντολή για έλεγχο στους φακέλους με τα στοιχεία όλων των υπαλλήλων του Δήμου.

«Υπήρχε πάντοτε η επιθυμία για διορισμό στο Δημόσιο, κάτι που φαίνεται πως εξώβθησε κάποιους ανθρώπους σε πλαστά δικαιολογητικά» είπε ο κ. Καμίνης.
ΚΑΜΙΝΗΣ ΔΗΜ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ 30/8

Ο Δήμος Αθηναίων τώρα ζητά πίσω όλους τους μισθούς του δημοτικού αστυνομικού από το 2004 έως σήμερα, ο οποίος υπολογίζεται σε περίπου μισό εκατομμύριο.

Ερωτηθείς σχετικά με τις προσλήψεις στο Δήμο, ο κ. Καμίνης είπε ότι έγιναν προσλήψεις περίπου 3.500 δημοτικών αστυνομικών έως και το 2009 – 2010, και κάποιοι προσελήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ ενώ οι περισσότεροι με διαδικασίες ΑΣΕΠ.