26 Αυγούστου 2013

Του ξεφυγε η αληθεια!! Μηλιός: Και να μάς χαρίσουν το χρέος, θα δημιουργηθεί ξανά

Φυσικα ο αστειος "καθηγητης" λεει οτι πρεπει να αλλαξουμε πολιτικη για να σταματησουμε να δημιουργουμε χρεος... προσεξτε ομως ποια αλλαγη εννοει: Αυξησεις μισθων, διορισμους, γιγαντωση του κρατους κ.λπ ολα αυτα δηλ. που δημιουργησαν το χρεος!! Δικιο εχει λοιπον οταν λεει οτι με αυτα που προτεινουν ακομα και ολο το χρεος να μας χαρισουν, ο ΣΥΡΙΖΑ θα το ξαναδημιουργησει...

«Ακόμα και αν μας χαρίζανε το χρέος αυτό θα δημιουργούνταν ξανά αν δεν αλλάξουμε πολιτική» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Μηλιός υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.


Τονισε ότι είναι μεγάλο πολιτικό ζήτημα η αντιμετώπιση του χρηματοδοτικού κενού το οποίο όπως ισχυρίστηκε, θα φέρει νέο μνημόνιο. Σύμφωνα με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση δεν έχει την εντολή για κάτι τέτοιο, οπότε κατά συνέπεια πρέπει να πάει σε εκλογές.

Ο κ. Μηλιός τόνισε ακόμη οτι το κόμμα του είναι ανοιχτό σε συνεργασίες μετεκλογικά, αλλά κλειστό στο θέμα της πολιτικής που θα ακολουθηθεί.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται δεύτερο κούρεμα χρέους γιατί μπορεί να μειώσει το χρέος της με άλλους τρόπους, όπως η χαλάρωση των όρων στα υφιστάμενα πακέτα διάσωσής της, τόνισε στο μεταξύ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Πηγή: http://www.skai.gr