05 Αυγούστου 2013

Δυσφορία στην ηγεσία της ΕΛΑΣ με τις εξελίξεις στο κέντρο που τραγουδούσε ο Κιάμος-Τι απαντάει ο τραγουδιστής

Την εικόνα ότι το κράτος δεν μπορεί να εφαρμόσει ούτε το ίδιο τις αποφάσεις που παίρνει έδωσαν οι ελεγκτικές αλλά και οι αστυνομικές αρχές με το περιστατικό στη Χαλκιδική και το υποτιθέμενο κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου.

Μετά την έφοδο του Σαββάτου από το ΣΔΟΕ στο συγκεκριμένο κατάστημα στην Χαλκιδική, όπου τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος, διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης δεν είχε κόψει ούτε μια απόδειξη. Σύμφωνα με τους αυστηρούς νόμους για την φοροδιαφυγή το κατάστημα θα έκλεινε για κάποιες ημέρες. Όμως ο ιδιοκτήτης αδιαφορώντας για την απόφαση και τους νόμους λειτούργησε την επόμενη ημέρα κανονικά το μαγαζί του...!

Ο νέος έλεγχος που έγινε οδήγησε απλά έναν εκπρόσωπο του καταστήματος στην τοπική αστυνομία, ούτε καν τον ίδιο τον ιδιοκτήτη.

Μέσω twitter ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα έγιναν στη Χαλκιδική, το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν και έκανε έφοδο το ΣΔΟΕ και μάλιστα σφράγισε το μαγαζί, ωστόσο ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά το μαγαζί.

Ο Πάνος Κιάμος σημειώνει ότι ουδόλως ευθύνεται για το περιστατικό που συνέβη στο μαγαζί και αναφέρει ότι ο ίδιος έκανε αυτά που όφειλε, όπως προκύπτει από την γραπτή συμφωνία που έχει κάνει με την επιχείρηση.

«Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο "SUMMER FIX" της Χαλκιδικής, όπως είναι προφανές, ουδόλως ευθύνομαι. Εν προκειμένω τήρησα, όπως πάντα κάνω και ως και εκ του νόμου οφείλω, τις απορρέουσες από την έγγραφη συμφωνία μου με την επιχείρηση υποχρεώσεις μου», γράφει ο τραγουδιστής.