27 Αυγούστου 2013

Τι απαντησε ο Αδωνις στον συμμοριτη Παναγουλη που τον αποκαλεσε ψυχοπαθη, καρναβαλο κ.λπ

Αυτό θα πει πολιτικός πολιτισμός! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης μέσω της σελίδας του στο Facebook αποκάλεσε ψυχοπαθή, καρνάβαλο και γελωτοποιό τον υπουργό Υγείας, ΄Άδωνι Γεωργιάδη.

Τι κι αν η χώρα έχει χίλια μύρια προβλήματα; Τι κι αν οι πολίτες βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται καθημερινά δραματικά; Καποιοι πολιτικοί αυτού του τόπου έχουν, προφανώς, καλύτερα πράγματα να ασχολούνται.

Όπως να εκτοξευουν ύβρεις μέσω facebook και twitter!

Πρωταγωνιστης της ιστορίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης και θυμα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όλα έγιναν με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του δεύτερου προς εργαζόμενους στην Υγεία πως «έπρεπε να ας έχουμε απολύσει για να δείτε τι θα πει βερίκοκο!».

Η αντίδραση του κ. Παναγούλη ήρθε σήμερα μέσω Facebook, όπου έγραψε:

«ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ και ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΔΑΦΝΙ), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ».




Η απάντηση του υπουργού μπορεί να θεωρηθεί και λακωνική. Ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter την ανάρτηση του Στάθη Παναγούλη με το σχόλιο: Χωρίς λόγια...όπως στις γελοιογραφίες.