06 Αυγούστου 2013

O Tομ Χάνκς σε γάμο στην Αντίπαρο

Συνεχίζονται οι αφίξεις στην Ελλάδα

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ελλάδα φέτος. Ομως οι περιπτώσεις των Τομ Χανκς και του προσφάτως εστεμμένου βασιλιά της Ολλανδίας που όπως γράφει η Σίβυλλα βρίσκονται στην Ελλάδα, αποτελούν διαφορετικές περιπτώσεις αφού διαθέτουν σπίτια στη χώρα μας και έρχονται επί χρόνια κάθε καλοκαίρι.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν και οι δύο στην Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος:

«Ο γνωστός επιχειρηματίας Ιάσων Τσάκωνας (δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του real estate με διεθνείς προεκτάσεις) παντρεύτηκε στην Αντίπαρο την αγαπημένη του Αργυρώ Πουλιοβάλη. Η Αργυρώ, ταλαντούχος αρχιτέκτων άφησε το νυφικό της να γίνει ένα... με την καυτή άμμο στο εντυπωσιακό all day beach party. Ο Τομ όμως, ο sweet Τομ εμφανίστηκε σε κάποια στιγμή αργά το μεσημέρι .Low profile όπως πάντα χαιρέτησε ευγενικά και έσπευσε να καθίσει κοντά σε φίλους , τους οποίους γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Τζιμ Γιαννόπουλος αγόρασε ένα μεγάλο οικόπεδο στο νησί για να χτίσει την εξοχική του κατοικία με το «βλέμμα» στο απέραντο γαλάζιο. Τα parties του γάμου κράτησαν δύο ολόκληρες μέρες.