31 Αυγούστου 2013

Η Μπάγερν κατέκτησε το Super Cup Ευρώπης, 5-4 στα πέναλτι την Τσέλσι-Σεληνιασμένος Ριμπερι σε επικό πανηγυρισμό με Πεπ

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Τσέλσι με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε το Super Cup Ευρώπης. Η κανονική διάρκεια τελείωσε με τις δύο ομάδες στο 1-1 (Τόρες-Ριμπερί), με τους βαυαρούς να ισοφαρίζουν σε 2-2 (Χαζαρντ-Μαρτίνεζ) στην τελευταία φάση της παράτασης! Οι λονδρέζοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 85′, λόγω αποβολής του Ραμίρες. Μοιραίος για την ομάδα του Μουρίνιο στα πέναλτι ο Λουκάκου. Δείτε το βίντεο:


Bayern Munich (München) vs Chelsea 2-2 (5-4... από SpyJung


Bayern Chelsea penales από dm_505f34141e1f6

Tέτοιο συναίσθημα σαν αυτό που έβγαλε ο πανηγυρισμός στο γκολ της ισοφάρισης της Μπάγερν στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ με την Τσέλσι δεν ξανάγινε

Το γκολ του Ριμπερί ήταν ένας απ’ τους λόγους για να κριθεί το Σούπερ Καπ στην «ψυχρή» διαδικασία των πέναλτι. Όταν σημειώθηκε όμως πανηγυρίστηκε με… θερμό τρόπο με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο προπονητής ανέκαθεν είχε εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες του. Φάνηκε εξάλλου στον τρόπο που τον αποχαιρέτησαν προ μηνών εκείνοι της Μπαρτσελόνα.

Τέτοιο συναίσθημα όμως σαν αυτό που έβγαλε ο πανηγυρισμός στο γκολ της ισοφάρισης της Μπάγερν (στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ με την Τσέλσι) δεν ξανάγινε.

Διότι δεν υπήρξε μόνο Γάλλος (ο Φρανκ Ριμπερί εν προκειμένω). Υπήρξε -ποδοσφαιρικώς πάντα- ένας έρωτας μεγάλος!