10 Αυγούστου 2013

Με το… δεξί η Μπάγερν (video)

Τη νίκη με 3-1 επί της Γκλάντμπαχ πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος, χωρίς βέβαια να εντυπωσιάσει.

Mε τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε να μπει στις επίσημες υποχρεώσεις της για το γερμανικό πρωτάθλημα η Μπάγερν Μονάχου η οποία στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα, επιβλήθηκε 3-1 της Γκλάντμπαχ χωρίς βέβαια, να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της.

Μόλις στο 12’ ο Ρομπεν με ωραίο πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς. Στο 16΄ ο Μάντζουκιτς με κοντινή προβολή έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους δείχνοντας να «καθαρίζει» από νωρίς τη νίκη.

Στη συνέχεια όμως, οι πρωταθλητές έριξαν τους ρυθμούς και έτσι στο 40’ με το αυτογκόλ του Ντάντε οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι.

Στο 68’ ο Ντομίνγκεζ έκανε πέναλτι με τον Μίλερ να βλέπει τον Τερ Στέκγεν να αποκρούει. Στο… ριμπάουντ όμως και πάλι ο Ντομίνγκεζ έκανε πέναλτι (!), το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Αλάμπα και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ (73’ Κίρκοφ), Ρόμπεν, Μίλερ (77’ Ραφίνια), Κρόος (85’ Χάβι Μαρτίνεθ), Ριμπερί, Μάντζουκιτς.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Στρανζλ, Αλβάρο Ντομίνγκεζ, Ντάεμς, Κράμερ (86’ Ντε Γιόνγκ), Τζάκα, Χέρμαν (70’ Χργκότα), Ράφαελ, Αράνγκο (70’ Γιουνς), Κρούσε.


Bayern Munich 3-1 Borussia Monchengladbach... από Futbol2101