16 Σεπτεμβρίου 2013

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 70χρονης που βρέθηκε τεμαχισμένη στη Ραφήνα

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας της 70χρονης γυναίκας που βρέθηκε τεμαχισμένη στη Ραφήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης είναι ο 30χρονος εγγονός της, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα τη σκότωσε και την τεμάχισε στα Πατήσια, όπου διέμενε, και στη συνέχεια τη μετέφερε στο χώρο που εντοπίστηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κίνητρα της δολοφονίας ήταν οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα που αποτέλεσαν και την αιτία έντονης λογομαχίας μεταξύ δράστη και θύματος.

Υπενθυμίζεται πως για αρκετό καιρό οι αστυνομικοί αναζητούσαν τα στοιχεία της γυναίκας και μάλιστα είχαν δώσει στη δημοσιότητα και σκίτσο της σε μια προσπάθεια να την αναγνωρίσει κάποιος και να δώσει στοιχεία για την ταυτότητα της.

Το διαμελισμένο πτώμα της γυναίκας βρέθηκε από περαστικούς σε σακούλες σκουπιδιών στην οδό Πρασίνου Λόφου και Στεφοπούλου στη Ραφήνα στις 23 Αυγούστου.

Από την αρχή αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής έλεγαν πως ο δράστης «κρύβεται» στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος και η κίνηση να βάλει το πτώμα σε κάδο έδειξε πως ήθελε να «σβήσει» στοιχεία που θα οδηγούσαν τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η αδελφή της ηλικιωμένης ανησύχησε για την εξαφάνισή της και ήρθε στην Αθήνα. Επικοινώνησε με την κόρη του θύματος και μητέρα του δράστη και τότε εκείνη πριν από τρεις ημέρες πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε την εξαφάνιση. Με βάση τα χαρακτηριστικά της μητέρας της οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν πως επρόκειτο για τη γυναίκα που είχε βρεθεί δολοφονημένη και μετά από έρευνα έφτασαν στον εγγονό της.

Για την υπόθεση θα γίνουν ανακοινώσεις το μεσημέρι στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Newsroom ΔΟΛ