16 Σεπτεμβρίου 2013

Στα παπάρια μας μήπως; "Μετανιωμένος ο Κάτσε"

Φέρε κανα φράγκο και άντε γεια στόκε

Είναι ξεκάθαρο πως και ο ίδιος κατάλαβε το λάθος που έγινε. Είναι φανερό, από την απολογία του νεαρού άσου ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, πως δεν θέλει το θέμα του να πάρει μεγαλύτερη έκταση και ασφαλώς επιθυμεί να πέσει στα «μαλακά».

Ο Κάτσε στην απολογία του, το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώπιον των μελών της διοίκησης του ΠΑΟΚ επεσήμανε πως το λάθος που έγινε με την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας δεν ήταν δικό του, απλά παρασύρθηκε από την επιμονή ενός φίλου του, που του είχε ζητήσει να φωτογραφηθεί με την επίμαχη μπλούζα. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, του ανέφεραν πως το θέμα είναι σοβαρό, θα πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά την τελική απόφαση για τον παίκτη θα πάρει ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης που θα βρίσκεται από την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν θα προπονείται με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά θα ακολουθεί ξεχωριστό πρόγραμμα με έναν εκ των γυμναστών της ομάδας. Όλα αυτά μέχρι να ανακοινωθεί τι ακριβώς θα συμβεί με την περίπτωσή του. Η ουσία είναι πως παρουσιάστηκε μετανιωμένος, αλλά την τιμωρία δεν την γλιτώνει.

Πηγή: pamesports.gr