11 Σεπτεμβρίου 2013

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Άγγλος και αδερφή;; "Βαριές κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά βρετανού βουλευτή"

Οι κατηγορίες αφορούν αδικήματα που φέρεται να διέπραξε Νάιτζελ Έβανς, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων, μεταξύ του 2002 και του 2013 κατά επτά συνολικά ανδρών. Το 2010, ο κ. Έβανς αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος, δηλώνοντας πως ήταν «κουρασμένος να ζει ένα ψέμα».

Βαριές κατηγορίες για σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων απήγγειλαν την Τρίτη οι βρετανικές εισαγγελικές Αρχές σε βάρος του Συντηρητικού πρώην αντιπροέδρου της Βουλής των Κοινοτήτων Νάιτζελ Έβανς.

Οι κατηγορίες αφορούν αδικήματα που φέρεται να διέπραξε κ. Έβανς μεταξύ του 2002 και του 2013 κατά επτά συνολικά ανδρών. Πρόκειται για δύο περιστατικά ασέλγειας, πέντε περιστατικά σεξουαλικής επίθεσης, και μία περίπτωση βιασμού.

Θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο 55χρονος Έβανς συνελήφθη για πρώτη φορά τον Μάιο, όντας ύποπτος για τη διάπραξη σεξουαλικών εγκλημάτων που φέρονταν να είχαν διαπραχθεί μεταξύ του 2009 και του Μαρτίου του 2013.

Έπειτα από τη σύλληψή του, ο κ. Έβανς, ο οποίος δηλώνει αθώος, παραιτήθηκε από την αντιπροεδρία της Βουλής των Κοινοτήτων, παραμένοντας ωστόσο βουλευτής του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.

Συνελήφθη εκ νέου ένα μήνα αργότερα, τον Ιούνιο, για τρεις περιπτώσεις ασέλγειας, που χρονολογούνται από το 2002 κι έπειτα. Τότε, ο κ. Έβανς δήλωσε πως οι καταγγελίες εναντίον του έγιναν από άτομα που θεωρούσε «φίλους», επιμένοντας πως οι ισχυρισμοί σε βάρος του είναι «τελείως αναληθείς».

Ο κ. Έβανς ήταν ένας από τους τρεις αντιπροέδρους της Βουλής των Κοινοτήτων που εξελέγησαν το 2010. Αργότερα το ίδιο έτος αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος, δηλώνοντας πως ήταν «κουρασμένος να ζει ένα ψέμα».


Πηγή: http://www.skai.gr