20 Σεπτεμβρίου 2013

"Περιφερειακά μέλη ή οπαδοί της ΧΑ αυτοί που επικοινώνησαν με Ρουπακιά πριν το φόνο"... ε ποιος περίμενε η ΕΛΑΣ να επικοινωνήσει; Ο Μιχαλολιάκος; Είπαμε αλλά όχι κι έτσι :))

Περιφερειακά μέλη της Χρυσής Αυγής ή οπαδοί του κόμματος, καθώς και ένας πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης της ΧΑ της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά είναι, σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα που επικοινώνησαν, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων, με τον 45χρονο δράστη Γιώργο Ρουπακιά, λίγη ώρα πριν τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Τα στοιχεία τους, καθώς και οι αριθμοί των κινητών τους τηλεφώνων, στάλθηκαν στην εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά, η οποία μελετά τις κλήσεις και τα μηνύματα που καταγράφηκαν το βράδυ της δολοφονίας, από τις 22:45 και μετά.

Ο Ρουπακιάς έχει ομολογήσει την ενοχή του για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και έχει παραδεχθεί πως πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή, χωρίς να είναι όμως εγγεγραμμένο μέλος της παράταξης.

Ωστόσο, βίντεο και φωτογραφίες που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο καταδεικνύουν πως ο 45χρονος είχε στενή σχέση με το κόμμα, συμμετέχοντας σε δραστηριότητές του και ακόμα και στα πρόσφατα γεγονότα στο Μελιγαλά.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποθέσεις που αφορούν τη Χρυσή Αυγή βρίσκονται πλέον στην αρμοδιότητα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ενώ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέσυρε την αστυνομική προστασία για τους βουλευτές του κόμματος.

Πηγή: http://www.skai.gr