20 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Φίλοι του νεκρού ράπερ: Η μνήμη του Παύλου βεβηλώνεται από κόμματα και ΜΜΕ

Στενός φίλος του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα επικοινώνησε με το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ για να διαψεύσει για άλλη μια φορά τον ισχυρισμό που ακούγεται τελευταία ότι ο εκλιπών είχε «προηγούμενα». Ο φίλος του, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, κατηγόρησε τον δημοσιογράφο Γ. Κανελλάκη...
αλλά και άλλους δημοσιογράφους «για αυθαίρετες συμπερασματολογίες». «Με το να λέει ότι το παιδί είχε προηγούμενα στοχοποιεί άλλους 20 ανθρώπους και αύριο μεθαύριο μπορεί να έχουν πρόβλημα. Και από την άλλη καλύπτει μια εγκληματική πράξη πίσω από ένα πολιτικό περιεχόμενο», είπε ο επιστήθιος φίλος του Παύλου Φύσσα.

Ακολούθησε δήλωση του Μιχάλη Μυτακίδη (B.D. Foxmoor) επίσης φίλου του θύματος της δολοφονικής επίθεσης της 18ης Σεπτεμβρίου.

Το μέλος των Active Member έκανε λόγο για βεβήλωση της μνήμης του «αδελφού του», τον οποίο χαρακτήρισε ανένταχτο και κατήγγειλε πως κομματικές οργανώσεις σπεύδουν να βάλουν κομματική «ταμπέλα».

«Όποιος προσπάθήσει να βγάλει πολιτικό όφελος θα σπάσει τα μούτρα του», είπε ο B.D. Foxmoor και προανήγγειλε ότι την Τρίτη θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για μια πρωτοβουλία της Low Bap σκηνής «όνειρο και όραμα», δηλαδή να συνδέσει ενώσει τις δύο πλευρές του χιπ χοπ.



athensvoice.gr