19 Σεπτεμβρίου 2013

Ε, αν φάει και μια φάπα παραπάνω ο Πάνος, δεν θα σκοτιστούν οι υπόλοιποι ΑΕροψεκασμένοι

Μεγάλη απορία προκαλεί στον κόσμο η παντελής απουσία στελεχών των ΑΕροψεκασμένων δίπλα στον αιμόφυρτο Πάνο Καμμένο μετά το κτοστάρι της ζωής του και τις γκλοπιές που έφαγε στο Κερατσίνι. Όλοι θυμούνται πχ. τον Πάνο Καμμένο να καθαρίζει τα μάτια του ψεκασμένου Τέρενς Κουίκ μετά από πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος χθες απουσίαζε από το πλευρό του αρχηγού του.


Η πρώτη επιφανειακή εξήγηση είναι ότι όλοι οι επαναστάτες είναι κότες κι κρύβονταν στα σπίτια τους, συμπεριλαμβανομένης και της Ραχήλ Μακρή που στο Facebook προτρέπει τον Πρόεδρο σε επανάσταση αλλά την κρίσιμη ώρα ήταν κρυμμένη. Μια πιο βαθειά ανάλυση όμως δείχνει τις σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ της ηγετικής ομάδας των ΑΕροψεκασμένων... Όλοι γελάνε με τον Καμμένο απλά κάθονται στο κόμμα για προσωπικά συμφέροντα (βουλευτιλίκια που δεν θα έβλεπαν αλλού όπως πχ. οι Μαριάς και Κουικ) και ονειρεύονται εξουσία σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ... ε, αν φάει και μια φάπα παραπάνω ο Πάνος, δεν θα σκοτιστούν

Ωστόσο άλλες δύο αποριές έχουν προκληθεί από τη χθεσινή μετάβαση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, μετά την επίθεση που δέχτηκε κατά τη χθεσινή προσπάθεια μεταβάσεώς του στον τόπο της δολοφονίας του άτυχου Φύσσα στην Αμφιάλη.

Η πρώτη έχει να κάνει με το «γιατί» προτίμησε να μεταβεί στο ΝΝΑ που βρίσκεται στο Κολωνάκι στην Αθήνα και όχι στα πολύ πλησιέστερα Γενικό Κρατικό Νικαίας ή στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιώς. Τυπικώς, ως βουλευτής, έχει το δικαίωμα να πάει και να εξεταστεί σε οποιοδήποτε νοσοκομείο των Ενόπλων Δυνάμεων. Γιατί όμως προτίμησε το ΝΝΑ και όχι κάποιο άλλο δημόσιο νοσοκομείο ή τον «Ευαγγελισμό» που είναι δίπλα; Ναυτική πηγή του ΓΕΝ που ρωτήθηκε σχετικώς δήλωσε άγνοια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Το προσωπικό του ΝΝΑ είδε τον κ.Καμμένο ξαφνικά μπροστά του και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες ως όφειλε».

Κάποιες άλλες πηγές ωστόσο επισημαίνουν το γεγονός ότι κάποιο πολύ στενό συγγενικό του πρόσωπο τον προέτρεψε να πάει εκεί, κάτι που εκείνος έπραξε, καθώς και ως πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας της κυβερνήσεως Καραμανλή, γνώριζε πολύ καλά τις δυνατότητες του συγκεκριμένου νοσοκομείο στο οποίο ανήκει υγειονομικώς και το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η δεύτερη απορία σχετίζεται με την χθεσινή παρουσία του Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητου βουλευτή Αχαίας Νίκου Νικολόπουλου στα δεξιά του προέδρου των ΑΝΕΛ Π.Καμμένου κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε ο τελευταίος κατά την έξοδό του από το ΝΝΑ. Μάλιστα ο ίδιος ο Ν.Νικολόπουλος «μοίρασε» στον Τύπο τη δική του (καταδικαστική) δήλωση για την επίθεση στον Π.Καμμένο συνοδευόμενη από δυο του φωτογραφίες δίπλα στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ.