27 Σεπτεμβρίου 2013

Ν. Μιχαλολιάκος «Οι διώξεις μας… ενδυναμώνουν»!

«Τάγματα εφόδου» δεν υπήρχαν ποτέ στη Χρυσή Αυγή, υποστήριξε πριν απο λίγο σε συνέντευξη του ο αρχηγός του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος στη Βεργίνα τηλεόραση!

Την ίδια ώρα έκανε αναφορά (συγκρίνοντας) στις ομάδες του ΚΚΕ (ΠΑΜΕ κτλ) και σε άλλες κομμάτων. Σε ερώτηση, αν ορθώς το ΚΚΕ είχε τεθεί εκτός νόμου, απέφυγε να απαντήσει.

Όσο για τον δράστη της δολοφονίας Φύσσα αρνήθηκε οτι τον γνωρίζει και οτι όπως κατέθεσε και ο ίδιος ο δολοφονος του Παύλου είχε μια …χαλαρή σχέση με το κόμμα! Είπε δε οτι οι δημοσκοπήσεις που γίνονται ύστερα απο την επίθεση στο Κερατσίνι δεν ειναι αξιόπιστες και το ποσοστό του κόμματος του είναι πάνω απο 20% !

Ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης (!!!) γιατί πολεμουν το κόμμα, τα ισχυρά και αυταρχιακά ΜΜΕ καθως και οι αντίπαλοι του στη Βουλή για λίγες ψήφους συμπληρώνοντας «Η αδικία δεν θα περάσει. Θα (…) πολεμήσουμε με κάθε μέσο»!!!

O αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν απάντησε αν θα παραιτηθούν ολοι οι βουλευτές του κόμματος του, παραθέτοντας όλα τα σενάρια, συνταγματολόγων και μη και καταλήγοντας οτι μπορούν ανα πασα στιγμή να προκαλέσουν πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα!

«Μπορούμε να πηγαίνουμε τη χώρα καθε μήνα σε εκλογές» συμπλήρωσε «προκειμένου να προστατεύσουμε το κόμμα μας»!

Για τους μάρτυρες πρωην στελέχη της ΧΑ που καταθέτουν στον Αρειο Πάγο, τους χαρακτήρισε κουκουλοφόρους και πληρωμένους και οτι ένας εξ αυτών εχει κατηγορηθεί για βιασμό της κόρης του και ένας άλλος ειναι πρωην τοξικομανής.

Όπως σημείωσε με έμφαση ή απλά απείλησε »ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ κι ΆΛΛΟΥΣ στην εξέλιξη της έρευνας» Δυστυχώς δεν ρωτήθηκε γιατί τετοιους αναξιόπιστους ψηφοφορους τους αγκάλιασε η ΧΑ και τους έκανε μέλη της…

www.karfitsa.gr/2013/09/26/n-mixaloliakos-tha-polemisoyme-me-kathe/