09 Σεπτεμβρίου 2013

Γάμος ματαιώθηκε γιατί ο παπάς πήγε... Μύκονο!

Μπορεί η νύφη και ο γαμπρός να ήθελαν, ο παπάς, όμως, είχε άλλη γνώμη: στα κρύα του λουτρού έμεινε ένα ζευγάρι στη Νέα Πέραμο, που πήγε να παντρευτεί και να βαφτίσει το παιδί του αλλά διαπίστωσε πως ο ιερέας είχε πάει... στη Μύκονο!

Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του δεν έκρυψαν την αγανάκτησή τους όταν διαπίστωσαν πως ο πάπας δεν έβγαλε ποτέ τις άδειες γάμου γιατί ήταν... διακοπές.

«Πού είναι ο πάτερ Κορνήλιος; Έπρεπε να είναι εδώ και όχι στη Μύκονο για διακοπές!», είπε αποκλειστικά στην κάμερα του Star ο Παύλος, που έβαλε το γαμπριάτικο και περίμενε την αγαπημένη του Μαρία με την ανθοδέσμη ανά χείρας.

Εδώ και ένα μήνα είχε κλείσει το ζευγάρι τον γάμο, όμως, έμεινε με... την χαρά!

«Μας άφησε χωρίς τις άδειες και το μάθαμε τελευταία στιγμή», είπε από την πλευρά της η νύφη.

Τα κάστανα από την φωτιά προσπάθησε να βγάλει ένας άλλος ιερέας, που έφτασε στην εκκλησία εσπευσμένα για να βαφτίσει το παιδί, ενώ επί τόπου βρέθηκε και η Αστυνομία, προς αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

«Είναι λάθος μου! Εγώ θα τιμωρηθώ και θα απαντήσω στα αρμόδια όργανα. Τους είπα να μην έρθουν από το προηγούμενο βράδυ, τους είχα πει ότι δεν βγαίνει άδεια γάμου και να κάνουμε μόνο την βάφτιση», δήλωσε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πατήρ Κορνήλιος.