01 Σεπτεμβρίου 2013

Ανηψίος του Μπόμπολα καταγγέλει οτι ο Καμμένος του είπε πως μπορεί να σκηνοθετήσει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του για να αυξήσει τα ποσοστά του!!!

Απίστευτες καταγγελίες, στις οποίες πρέπει να απαντήσει, κάνει εναντίον του Πάνου Καμμένου ο γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος, ηλίθιος και κρατικοδίαιτος με τις ΜΚΟ, Φώτης Μπόμπολας της γνωστής οικογένειας. Παρόλη τη χυδαία γλώσσα του εν λόγω λαμόγιου, ο Καμμένος πρέπει να απαντήσει στις κατηγορίες ότι δήλωσε πως μπορεί να σκηνοθετήσει ο ίδιος απόπειρα δολοφονίας του και έχει από πίσω του...
Εβραίους και αμερικάνους για να διώξει τους Γερμανούς με αντάλλαγμα τα πετρέλαια!!!!

Προσωπική μου άποψη όπως ξέρω τον Καμμένο είναι ότι τα είπε χωρίς βέβαια να ισχύουν αλλά προκειμένου με το γνωστό πομπώδες ύφος του σωτήρα να ψαρώσει τους δυο συνομιλιτές του...

Διαβάστε τι γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος

Πάνο Καμμένο... ξέρεις γιατί την πούτσισες;... γιατί πρέπει να εξηγήσεις στους ψηφοφόρους σου...

1) Το γιατί την Τρίτη 17/8/12 στις 2μμ στη γνωστή ταβέρνα του ομίλου της Βουλιαγμένης παρουσία και τρίτου προσώπου-μάρτυρα (του Μιχάλη Βρεττού - @mcvrt), εν μέσω δυο τραπεζιών χλυδάτων θαλασσοεδεσμάτων (αξίας 200 ευρώ) που μας κέρασες για να μας εντυπωσιάσεις... μας ΔΗΛΩΣΕΣ ότι έχεις τον "τρόπο" να ανεβάσεις θεαματικά τα ποσοστά του "δικού σου κόμματος" στις επόμενες εκλογές κάνοντας μια ψεύτικη απόπειρα δολοφονίας εναντίον σου (ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!!!). Αλλά αυτό πέρα από την κοροϊδία των ψηφοφόρων σου και την ΕΥΘΥΝΗ σου που αυτή η κοροϊδία γεννάει απέναντι τους, απλά σε γελοιοποιεί σαν άνθρωπο (έτσι κι αλλιώς είσαι γελοιοποιημένος από την εποχή του Non-Paper στον Παπούλια...)

ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ...

2) Αυτό που μας ΔΗΛΩΣΕΣ και πρέπει να εξηγήσεις στους ψηφοφόρους σου και σε όλον τον Ελληνικό Λαό, ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ το κερατά... ότι "ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΩΣ "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ" ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ!!!!!

Ρε πουτάνα των εβραίων και των Αμερικάνων... δεν ξέρεις ότι αυτό το "ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ" αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;...
ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΡΕ!!!!!

Τράβα με στα δικαστήρια λοιπόν θρασύδειλο τομάρι... αρχιπροδοταρά της Ελλάδας, αν έχεις τα αρχίδια... ΕΚΕΙ εγώ και οι πραγματικοί Ανεξάρτητοι Έλληνες Πολίτες ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!!!