11 Σεπτεμβρίου 2013

Ρε άι φτυσ' τα μπούτια σου: "Το κράτος τιμωρεί τις άγαμες θυγατέρες"

Ακόμα γελάει ο κόσμος που έτρεξες να διορίσεις την κόρη σου με μιά μέρα Πρόεδρος της Βουλής... ξεφτίλα, που είσαι υπερ της συνέχισης του πάρτι όπου εσείς ΜΑΣΑΓΑΤΕ και εμείς πληρώναμε!!

Ερώτηση σχετικά με τις άγαμες θυγατέρες κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουνράνρα, χαρακτηρίζοντας άκριτο, παράλογο και τιμωρητικό τον τρόπο υπολογισμού και ελέγχου των εισοδημάτων των αγάμων θυγατέρων από άλλες πηγές.


Ο κ. Πολύδωρας στην ερώτησή του υπενθυμίζει ότι στις 18-04-2013 είχε υποβάλει ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών ζητώντας να πληροφορηθεί σχετικά με τους λόγους περικοπής των συντάξεων των αγάμων θυγατέρων.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής αναφέρει:
"Η απάντηση που έλαβα ήταν απλώς μία επανάληψη του ήδη γνωστού και αμφισβητουμένης συνταγματικότητας νόμου που αφορά την περικοπή των συντάξεων, καθώς και μια γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου σύμφωνα με την οποία όχι μόνο δεν κρίνεται αντισυνταγματικός ο νόμος, αλλά τουναντίον προτείνεται και η πλήρης κατάργηση των εν λόγω συντάξεων!"

Ο κ. Πολύδωρας καταλήγοντας χαρακτηρίζει δίκαιο των αγώνα των αγάμων θυγατέρων τις οποίες χαρακτηρίζει απάνθρωπα τιμωρούμενες από το ελληνικό κράτος και ζητά εκ νέου εξηγήσεις για την περικοπή των συντάξεων.

Πηγή: http://www.skai.gr