02 Σεπτεμβρίου 2013

Πάλι παπαριές: Απαγορεύτηκε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα!

Επιμένει η ΧΑ ότι θα κάνει την εκδήλωση παρά την απαγόρευση

Μετά την Καλαμάτα και η Πάτρα μπήκε στην ομάδα των πόλεων που απαγορεύτηκε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Η Αστυνομία απέστειλε έγγραφο στη Χρυσή Αυγή με το οποίο αναφέρει ότι απαγορεύει την αυριανή εκδήλωση στην πλατειά Εθνικής Αντίστασης που είχε προγραμματίσει το κόμμα.

Η Χρυσή Αυγή δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κάτω από τα γραφεία του κόμματος.

«Απαγορεύθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα: Αναρχικοί και Κράτος κατά Εθνικιστών.

Για τρίτη συνεχή φορά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, το αντεθνικό κράτος του μνημονίου απαγορεύει νόμιμη πολιτική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Μετά την διανομή τροφίμων στην Αθήνα και τις εκδηλώσεις για την 4η Αυγούστου στην Καλαμάτα, ήρθε η σειρά της Πάτρας. Δικαιολογία μονίμως η ίδια: υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων από ακροαριστερές ομάδες.

Αν οι αρμόδιοι του ΠΡΟ-ΠΟ δεν μπορούν να ελέγξουν και να συλλάβουν μία χούφτα ταραξίες, τότε να παραιτηθούν. Είναι παράνομη και αντισυνταγματική η οποιαδήποτε απαγόρευση νόμιμης πολιτικής δραστηριότητας ενός εκλεγμένου κόμματος προς χάριν του ακροαριστερού περιθωρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την τρίτη στις 20.30 μπροστά στα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών»