19 Σεπτεμβρίου 2013

Άγαλμα του Βούδα βρέθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής! (ΦΩΤΟ)

Νίκος Ζαχαριάδης

Πλήθος ερωτηματικά έχει προκαλέσει το λατρευτικό είδωλο του «Βουδαλολιάκου» που ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφάλειας, σε συνδυασμό με τη σημερινή απροσδόκητη δήλωση αγάπης και συμφιλίωσης του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής.

Μπροστά σε αυτό το παράξενο άγαλμα, βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής οι άνδρες της ασφάλειας. Προσοχή στην αφίσα πίσω δεξιά.


Η έκκληση του προέδρου της Χρυσής Αυγής προς τα άλλα κόμματα «να μην καλλιεργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα», θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα ακόμα ξεδιάντροπο δούλεμα από αυτά που συνηθίζει να κάνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, εκμεταλλευόμενος το επίπεδο ευπιστίας των οπαδών του και την αδυναμία των πολιτικών του αντιπάλων να το αντιμετωπίσουν; Ή αποτελεί μια γνήσια αλλαγή στάσης που έχει να κάνει με το βουδιστικό εύρημα αγάπης και διαλογισμού με τη μορφή του, που ανακαλύφθηκε κατά την έρευνα στα γραφεία του κόμματος;

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το άγαλμα βρέθηκε στην αίθουσα των «μεγάλων ψυγείων» στον δεύτερο όροφο, εκεί που συνήθως τα μέλη του κόμματος κρατούν τα αποθέματα ανθρώπινου κρέατος από τις επιδρομές σε καταλύματα μεταναστών.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι το άγαλμα κρατάει ένα μαχαίρι στο αριστερό του χέρι και έχει χαραγμένο στην κοιλιά του το σήμα της ειρήνης – συνδυασμός που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους μελετητές των ανατολικών θρησκειών, που έσπευσαν να το καταδικάσουν.

Από την πλευρά του πάντως, ο Νίκος Μιχαλολιάκος φέρεται συντετριμμένος. Αιτία η προκατάληψη και η καχυποψία με την οποία τον αντιμετωπίζουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, με αποτέλεσμα να θεωρούν υπεύθυνο το κόμμα του για τη δολοφονία στο Κερατσίνι.

Την άποψη ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος λέει την αλήθεια και έχει αλλάξει, υιοθέτησε και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης που, κατά τη διάρκεια άλλης μιας τηλεοπτικής εμφάνισης, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι τώρα είναι το μόνο κόμμα που υποστηρίζει την ένταση και υποθάλπει δολοφονικές δηλώσεις.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

protagon.gr