07 Σεπτεμβρίου 2013

Face control στον Τζιτζικώστα από τη γυναίκα του Καράογλου; Είναι δυνατόν τέτοια ξεφτιλίκια;

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγο στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, στη σύσκεψη των επιστημονικών φορέων στην οποία συμμετείχε και ο πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη μεριά του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Α. Τζιτζικώστα, όταν ο περιφερειάρχης πήγε να μπει στη σύσκεψη την ώρα που ήταν μέσα ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης και ο πρωθυπουργός, η σύζυγος του Θ. Καράογλου τον σταμάτησε λέγοντάς του πως η σύσκεψη είναι μόνο για κυβερνητικά στελέχη. Εκείνος την αγνόησε και μπήκε. Στη συνέχεια, όταν πήρε τον λόγο το επαρχείο του Λαγκαδά για να μιλήσει για ένα θέμα, ο Α. Σαμαράς ρώτησε αν είναι εδώ ο περιφερειάρχης για να μιλήσει για το θέμα που είναι μέσα στις αρμοδιότητές του. Ο Α. Τζιτζικώστας απάντησε πως ήταν εκεί, γεγονός που σύμφωνα με τα λεγόμενα του κύκλου του περιφερειάρχη σήμαινε πως υπήρχε εντολή από τον πρωθυπουργό να είναι μέσα στη σύσκεψη και πως το όλο επεισόδιο οφείλεται σε προσωπική κόντρα με τον υπουργό, Θ. Καράογλου.

Ο κύκλος του υπουργού από την άλλη υποστηρίζει πως ο περιφερειάρχης δεν ήταν στη λίστα και για αυτό το λόγο κάποιος συνεργάτης, και όχι η σύζυγος του υπουργού, του είπε απλώς να περιμένει λίγο.

Seleo.gr News