01 Σεπτεμβρίου 2013

Ναι ρε έχετε κανα πρόβλημα;; Χρυσή Αυγή: "O βαρύμαγκας Μεϊμαράκης τώρα θυμήθηκε το Βίτσι και τον Γράμμο"

[Υπενθύμηση στους ψηφοθήρες νεοναζί της ΧΑ : Στο Βίτσι και στο Γράμμο πολέμησαν και νίκησαν οι Ελληνες ήρωες που πολέμησαν και τον Χίτλερ. Ο νικητής του Γράμμου Παπάγος,ένας "δοσίλογος" Πρωθυπουργός σύμφωνα με τους ναζί της ΧΑ, υπήρξε έγκλειστος σε χιτλερικό στρατόπεδο.
Η αυτοκτονική επιλογή της ΝΔ να απομακρυνθεί από το παρελθόν της Δεξιάς παράταξης,συν τοις άλλοις,έδωσε και ζωτικό χώρο στους νεοναζί !
Georgios_Gou]

Τι λέει για το περιστατικό το κόμμα του Μιχαλολιάκου

Αντίθετη άποψη με αυτή που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο , έχει η Χρυσή Αυγή για το περιστατικό σήμερα στο Βίτσι. Μέσα από την σελίδα τους οι χρυσαυγίτες επιτίθενται στην Μαρία Αντώνίου και τον Βαγγέλη Μειμαράκη, λέγοντας πως

"Προφανώς μας περνάνε για μεγάλους μακάκες, αφού για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μερίμνησε ο πρόεδρος της βουλής, ο βαρύμαγκας ο Μεϊμαράκης, και την έστειλε σαν εκπρόσωπο της βουλής! Οι ίδιοι δηλαδή που τόσα χρόνια μιλάνε για γιορτές μίσους και δεν τολμούσαν ούτε καν να αναφέρουν τις λέξεις Βίτσι και Γράμμος -μη τυχόν και προσβληθούν οι απόγονοι των κομμουνιστοσυμμοριτών αριστεροί- θυμήθηκαν (ας όψεται η άνοδος της Χρυσής Αυγής) πως εκεί δόθηκαν οι νικηφόρες μάχες που κράτησαν ελεύθερη την Πατρίδα, για να βρίσκονται οι πρασινοκοκκινομπλέ στα βουλευτικά έδρανα, να τρώνε με χρυσά κουτάλια και να χοντραίνουν!"

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως "Κάποια γελοία παπαγαλάκια της ΝΔ διαδίδουν στο διαδίκτυο ότι η βουλευτίνα τους ΝΔ "αγνόησε τις έντονες αποδοκιμασίες και κατέθεσε στεφάνι"... ποιο στεφάνι; έτσι το λένε τώρα το "τρεχάτε ποδαράκια μου;"

και καταλήγει λέγοντας "Μηδενική ανοχή σε όσους διέλυσαν την χώρα!"