03 Οκτωβρίου 2013

Ρε Πάνο δεν μπορεί!! Οι τοκογλύφοι μας λένε ψέμματα: Μόνο 1 δις το χρόνο το κέρδος της Κύπρου από το οικόπεδο 12 τα επόμενα 14 χρόνια...

Μόνο τόσα θα είναι τα κέρδη που θα έχουν τα γατάκια οι Κύπριοι... γιατί της Ελλάδας θα είναι 1 τρις ρε άσχετοι, που θα μας κοροιδέψετε εσείς εμάς... το λέει εξάλλου ο Πάνος που έχει κάνει γεωτρήσεις με την τεχνογνωσία που έχει το "Τμήμα ειδήσεων του defencenet.gr"

Κατώτερα των προσδοκιών φαίνεται να είναι τα αποτελέσματα της επιβεβαιωτικής γεώτρησης στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ. Τα αποτελέσματα συζητήθηκαν στο πλαίσιο του υπουργκού συμβουλίου, και σύμφωνα με πληροφορίες, η Νoble φαίνεται να προχωρεί σε δεύτερη επιβεβαιωτική γεώτρηση στο οικόπεδο της Αφροδίτης.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, με βάση το αποτέλεσμα, η Κύπρος θα επωφεληθεί με 14 – 18 δις ευρώ, σε βάθος 14 ετών.

Η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Κυβέρνησης αναμένεται το απόγευμα, ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της εταιρείας Noble Energy.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση της εταιρείας θα γίνει την ίδια ώρα που ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης θα ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα επίσημα αποτελέσματα.

Ο κ. Λακκοτρύπης αναμένεται να ενημερώσει στις 14:00 τους εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, πριν προβεί στην ενημέρωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

sigmalive.com