13 Οκτωβρίου 2013

Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΣ! Έκανε φάρσα για βόμβα τηλεφωνώντας στο "100" χωρίς απόκρυψηΔιεκδικεί επάξια το ρόλο του βλάκα από τον Στρατούλη ο οποίος με σημερινή του συνέντευξη υπόσχεται επαναφορά μισθών και μάλιστα λιγότερες ώρες εργασίας χωρίς μείωση μισθού!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.. και φυσικά ψηφίζουμε όσες φορές θέλουμε για να μετρήσουμε και το πόσο πεπεισμένοι είμαστε ότι κάποιος είναι πιο βλάκας :))

Την αναβολή της δίκης στην οποία ήταν κατηγορούμενος για ακάλυπτες επιταγές προσπαθούσε να επιτύχει ένας 38χρονος και όταν δεν την κατάφερε με νομικά τερτίπια κατέφυγε στο τηλεφώνημα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο της Λευκάδας.

Μόνο που έκανε το λάθος να τηλεφωνήσει στο κέντρο επιχειρήσεων της αστυνομικής διεύθυνσης από το κινητό του και μάλιστα χωρίς απόκρυψη

Το αποτέλεσμα ήταν ο φαρσέρ να εντοπιστεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά από αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, που του άσκησε δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων και διατάραξη συνεδριάσεων.

Ο 38χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο από το οποίο ζήτησε και πήρε αναβολή.

Η ποινή που προβλέπεται για τέτοιου είδους «αστεία» ξεκινά από έξι μήνες και φτάνει τα δύο χρόνια φυλάκισης, ενώ παρά την αναστάτωση που προκάλεσε δεν κατάφερε να γλιτώσει και τη δίκη για τις επιταγές που εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Λευκάδας.

seleo.gr