02 Οκτωβρίου 2013

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Σε λίγο θα δοκιμαστεί στην Ελλάδα το νέο υπερόπλο Long Range Acoustic Device

[Τα φούμαρα περί δοκιμής των σειρήνων να τα πουλήσει η Μπίλτερμπεργκ αλλού! Όχι σε εμάς!! Οι ψαγμένοι δείτε τα βίντεο στο τέλος... οι υπόλοιποι διαβάστε την είδηση που σας δίνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι]

Στις 11 το πρωί θα ηχήσουν δοκιμαστικά σε όλη τη χώρα οι σειρήνες συναγερμού της Πολιτικής 'Αμυνας, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2013».

Συγκεκριμένα:

Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης για 60 δευτερόλεπτα (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης). Στις 11:05 θα σημάνει λήξη του συναγερμού ίσης χρονικής διάρκειας (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Η «Παρμενίων 2013» είναι εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας, η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων. Διεξάγεται σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ και ΤΑΜΣ.

Η τελική φάση της άσκησης θα διεξαχθεί την Πέμπτη στη Θράκη και την Παρασκευή στη Λέσβο και θα την παρακολουθήσει η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας.