04 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Τι φώναξε ο οπαδός του Μουσολίνι μετά την απόφαση-Σε διπλανό κελί με τη 17Ν οι Μιχαλολιάκος-Λαγός!

"Zήτω η Χρυσή Αυγή. Χείμαρρος θα γίνει να τους πνίξει τους προδότες. Η Χρυσή Αυγή δεν τελειώνει" φώναξε χθες βράδυ ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, μετά την απόφαση για προφυλάκισή του και λίγο πριν μπει στο τζιπ της αντιτρομοκρατικής για να μεταφερθεί πίσω στη ΓΑΔΑ.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ



Στο ίδιο κελί Μιχαλολιάκος-Λαγός-Πατέλης


Στο ίδιο κελί πέρασαν την πρώτη τους νύχτα τη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Γιάννης Λαγός και ο Γιώργος Πατέλης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο αρχηγός και ο βουλευτής της Χ.Α., ο "πυρηνάρχης" της οργάνωσης στη Νίκαια και η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά, πέρασαν το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού χθες το απόγευμα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Αρχικά, ήταν να μεταφερθούν στην 6η πτέρυγα των φυλακών, τη λεγόμενη " VIP", όπου βρίσκεται και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όμως υπήρξαν εντονότατες αντιδράσεις από τους κρατούμενους που διεμήνυσαν ότι είναι ανεπιθύμητοι. Μάλιστα, την ώρα που έφτανε η αυτοκινητοπομπή στον Κορυδαλλού ακούστηκαν φωνές και συνθήματα από κρατούμενους της 1ης και 2ης πτέρυγας που βρίσκονται πολύ κοντά στο δρόμο.

Τελικά, αποφασίστηκε να μεταφερθούν σε ανακαινισμένη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών , σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά, στα οποία δεν έχει κρατηθεί κανένας άλλος μέχρι στιγμής . Η συγκεκριμένη πτέρυγα απέχει μόλις 50 μέτρα από τα κελιά όπου βρίσκονται οι κρατούμενοι για την 17Ν.

Ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, δεν θα παραμείνει ωστόσο στον Κορυδαλλό καθώς σήμερα θα μεταφερθεί στο κατάστημα Μαλανδρίνου Βόλου, ενώ η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος θα μεταφερθεί στον Ελαιώνα Θηβών.