31 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι μοιρασε πόνο στον Καμμένο ο Άδωνις: 23 χρονών διορίστηκε αντιπρόεδρος προβληματικής λόγω προσόντων;

[Φυσικά ο Άδωνις αναφέρεται στον διορισμό Καμμένου από τον Μητσοτάκη, σε ηληκία 23 ετών, ως Αντιπροέδρου της ΕΛΙΝΤΑ ΑΕ στην οποία άνηκαν η ΙΖΟΛΑ και η ΠΙΤΣΟΣ... φυσικά την οδήγησαν στον τοίχο, την φαλίρισαν και στη θέση της ήρθε η SIEMENS την οποία τάχα μου ο Προέδρας πολεμάει... Το 1996 ο Εισαγγελέας αιτήθηκε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας. Φυσικά φρόντισε να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία του όσο και αν πιπιλάει την καραμέλα ότι οι υπόλοιποι του ΔΣ που δικάστηκαν αθωώθηκαν... ο ίδιος κρύφτηκε πίσω από την ασυλία]

Μετά τις καταγγελίες του ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ανεπάγγελτος και δεν έχει ποτέ εργαστεί ο Αδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα.


Ευκαιρία του έδωσε ο βουλευτής των ανεξάρτητων Ελληνων Μαρίνος Ουζουνίδης ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας ότι επέλεξε διοικητή νοσοκομείου στην περιοχή του έναν πρώην πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ. Που να ξερε ο κακομοίρης ότι πήγε για μαλλί και θα βγαινε κουρεμένος. Μόλις τελείωσε η ομιλία του κ.Ουζουνίδη ο Αδωνις άστραψε και βρόντηξε:

«Μιλάτε εσείς που ο αρχηγός σας διορίστηκε σε διοικητικό συμβούλιο όταν ήταν 23 ετών; Αν δεν σας αρέσουν αυτές οι πρακτικές να καταγγείλετε τον κ.Καμμένο και να αποχωρήσετε από το κόμμα του». είπε

Όμως ο κ.Γεωργιάδης δεν έμεινε εκεί αλλά υπερασπίστηκε και την επιλογή του λέγοντας οτι ο συγκεκριμένος διοικητής κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και συνέχισε να επιτίθεται στον κ.Ουζουνίδη. «Στην Ελλάδα του 2013 ζητάτε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων; Ντροπή σας!»

Το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει στη δευτερολογία του ο κ. Ουζουνίδης ήταν οτι ο κ Γεωργιάδης είναι πολύ λίγος για να κρίνει τον Πάνο Καμμένο.