21 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑίος δηλώνει ο δράστης του 5πλού φονικού στην Κύπρο!!

Ο μακελάρης της Κύπρου που έλεγαν πως είναι αντιεξουσιαστής τελικά είναι κατά δήλωση του....Συριζαίος!!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΛΟ...ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ;;;; ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕΧΡΙ ΚΥΠΡΟ!!!!

Δηλαδή τώρα σε απολογία για πενταπλό φονικό, να βάζεις μπροστά τα κομματικά σου, δεν μπορεί να είναι απλώς ηλιθιότητα.

Βάλε και τρεις τέσσερις παρακολουθήσεις, να δεις πως κουμπώνει “εγκληματική οργάνωση”… πάρτι θα κάνουν στο Μαξίμου.

Διαβάστε την απίστευτη απολογία του ενός εκ των δύο φερόμενων ως δραστών του φονικού στην Αγ. Νάπα.

Λάρνακα: Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου, που συνεδριάζει στη Λάρνακα η δίκη των δύο Ελλήνων Δημήτρη...
Μαμαλικόπουλου 29 ετών και Αναστάσιου Τσεχιλίδη 41 ετών, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης πέντε προσώπων, για μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, τύπου Γκλογκ χωρίς την άδεια του Αρχηγού της Αστυνομίας, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, δηλαδή 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων και παράνομη μεταφορά εκρηκτικών υλών, δηλαδή 14 φυσιγγίων πυροβόλου όπλου 9 μιλιμέτρων.

Στη σημερινή δικάσιμο ο Αναστάσιος Τσεχιλίδης με ανόμοτη δήλωση ανέφερε ενώπιον του Κακουργιοδικείου ότι δεν ήθελε να απολογηθεί αλλά να δώσει ορισμένες εξηγήσεις, σημειώνοντας πως «ήταν στη λάθος ώρα και τη λάθος στιγμή».

Πρόσθεσε πως συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μαμαλικόπουλο στις αρχές Ιουνίου 2012, ο οποίος του πρότεινε να κάνουν μαζί διακοπές, σημειώνοντας πως επειδή είχε ορισμένα δικά του προβλήματα είδε την πρόταση «ως ευκαιρία εκτόνωσης, χαλάρωσης και διαφυγής. Δεν είμαι το ΣΔΟΕ για να διερευνήσω τις πηγές των εισοδημάτων του Δημήτρη» είπε και ανέφερε πως οι διακοπές τους στην Αγία Νάπα «εξελίσσονταν ομαλά και συμπεριφερόμασταν όπως όλοι οι τουρίστες. Ξέρουμε ότι στην Αγία Νάπα υπάρχει έκλυτη ζωή και αποχαλιναγώγηση ηθών» ανέφερε.

Είπε ακόμα ότι στις 17 Ιουνίου διέκοψαν τις διακοπές τους και πήγαν στην Ελλάδα «ύστερα από δική μου επιμονή για να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαι φανατικός οπαδός». Για το αυτοκίνητο ο Τσεχιλίδης είπε πως «έδωσα τα πραγματικά μου στοιχεία όταν πήγα στο γραφείο για να νοικιάσω το αυτοκίνητο» και δήλωσε ότι δεν γνωρίζει γιατί ο ιδιοκτήτης του γραφείου ενοικιάσεων ανέφερε στην Αστυνομία όταν του πήρε κατάθεση πως δεν τον αναγνώρισε όταν πήγε για να επιστρέψει το όχημα.

Για τα βίντεο που έλαβε η Αστυνομία από τις κάμερες ασφαλείας τόσο της εκκλησίας της Αγίας Νάπας όσο και από γειτονικά καταστήματα και κλαμπ της Οδού Καλυμάτων όπου διεπράχθη ο πενταπλός φόνος, ο Τσεχιλίδης είπε πως «δίνεται η εντύπωση ότι γίνεται προπαρασκευαστική εγκληματικής ενέργειας. Είμασταν στην πλατεία της Αγίας Νάπας γιατί βρίσκαμε εύκολο και άνετο παρκάρισμα, για να κάνουμε τις βόλτες και τα ψώνια μας» είπε και σημείωσε πως «δεν ήταν πρόβα τζενεράλε για φόνο».

Για το βράδυ του πενταπλού φόνου ανέφερε πως «το επίμαχο βράδυ δεν άκουσα πυροβολισμούς, ούτε αντιλήφθηκα οτιδήποτε, ούτε είδα το συμβάν, ούτε είδα το Δημήτρη (Μαμαλικόπουλο) να κρατά όπλο. Είχα κάνει χρήση ηρωίνης και επειδή είχε περάσει η επήρεια είχα πολλά νεύρα και τάσεις φυγής και έτσι πήγα στο ξενοδοχείο μου. Την επομένη ο Δημήτρης (Μαμαλικόπουλος) έφυγε επειδή μας είχαν τελειώσει τα χρήματα και εγώ αμέριμνος, ανέμελος και χαλαρός πήγα στην πισίνα του ξενοδοχείου και στη συνέχεια πήγα να επιστρέψω το αυτοκίνητο που νοικιάσαμε».

Πρόσθεσε ότι άκουσε για ένα επεισόδιο που έγινε στην Αγία Νάπα αλλά «νόμιζα ότι έγινε συμπλοκή μεθυσμένων. Στο δρόμο που οδηγούσε στο γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων υπήρχε κορδέλα της Αστυνομίας και ζήτησα από τον αστυνομικό να τη σηκώσει για να επιστρέψω το αυτοκίνητο. Μάλιστα ρώτησα τον ιδιοκτήτη γιατί υπήρχε η κορδέλα και μου απάντησε πως “έγινε δολοφονία πέντε ατόμων”» σημείωσε.

Ο Τσεχιλίδης είπε ακόμα ότι «μου άρεσε η Αγία Νάπα αλλά δεν είχα λεφτά. Ο Δημήτρης μου είχε πει πως όταν φτάσει στην Αθήνα θα μου αγόραζε το εισιτήριο για να επιστρέψω και εγώ. Ημουν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και έγινε ό,τι έγινε» είπε.

Ανέφερε επίσης πως «εάν υπάρχουν συγγενείς των θυμάτων στην αίθουσα θέλω να τους πω ότι έχω παρόμοια βιώματα αφού ένας ξάδελφος και ένας φίλος μου δολοφονήθηκαν και μάλιστα στον ένα κατέθεσα ως μάρτυρας κατηγορίας. Μπορεί να είμαι αφελής και απερίσκεπτος αλλά ποτέ – ποτέ δεν θα συμμετείχα σε φόνο που είναι μια ανίερη και ανοσιουργηματική πράξη. Θα έπρεπε να ήμουν ψυχοπαθής και διεστραμμένος και να μου αρέσει η θέα του αίματος για να κάνω κάτι τέτοιο. Το όλο θέμα ήταν όπως το σενάριο της ταινίας “Τρόμος και παράνοια στο Λάς Βέγκας”», είπε χαρακτηριστικά.

Το Κακουργιοδικείο όρισε την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου ως ημερομηνία για τελικές αγορεύσεις τόσο από την Κατηγορούσα Αρχή όσο και από τους συνηγόρους υπεράσπισης. Το Κακουργιοδικείο θα συνέλθει στις 12 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μαμαλικόπουλος και Τσεχιλίδης που δεν παραδέχθηκαν ενοχή, είχαν κατηγορηθεί για πέντε κατηγορίες, μία για κάθε θύμα, ότι δηλαδή τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012, σε κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας, εκ προμελέτης επέφεραν με παράνομη πράξη, δηλαδή πυροβολώντας με πυροβόλο όπλο κατηγορίας Β, το θάνατο των Φίλιππου Λουκαΐδη 33 ετών και Μάριου Καραολή 28 ετών από τη Λευκωσία, του Γιώργου Γεωργίου 35 ετών από το Παραλίμνι και των Τζιορτζιάν Καταλίν Κομάν 25 ετών και Μαρσέλ Αουρέλ Κολεάσα 33 ετών από τη Ρουμανία.

Πηγή: philenews