03 Οκτωβρίου 2013

Η Χ.Α. απαντά με ...Νίτσε μετά το «κλεφτόπουλο» του Μιχαλολιάκου -«Αντισυνταγματική και παντελώς άδικη η προφυλάκιση»

«Όσο δυνατότερα με χτυπά το σφυρί, τόσο πιο καθάρια αντηχεί ο ατσάλινος όγκος της Θελήσεώς μου». Αυτή τη φράση του Νίτσε επέλεξαν στελέχη της Χρυσής Αυγής να απαντήσουν στην προφυλάκιση του αρχηγού τους Νίκου Μιχαλολιάκου.Το κείμενο, που υπογράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας και συνοδεύεται με φωτογραφία στην οποία κυριαρχεί ο τίτλος «πολιτικός στρατιώτης» περιγράφει τα γεγονότα από το περασμένο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου:
«Το τυραννικό Καθεστώς το οποίο εξαθλιώνει το Λαό μας, εισέρχεται στην κορύφωση της βρώμικης, παράνομης και καθ' όλα ανήθικης εκστρατείας του κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος: συλλαμβάνονται ο Αρχηγός και βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ενός νόμιμου πολιτικού Κινήματος το οποίο ψηφίστηκε από 500.000 Έλληνες στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012», γράφουν και σημειώνουν ότι οι οι κράχτες της υποδούλωσης και της υποταγής, εκείνοι οι οποίοι απέκρυψαν (με τι ανταλλάγματα άραγε) όλα τα εγκλήματα του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος και των κομμάτων της μίζας και της διαφθοράς, κατά του Ελληνικού Λαού, πανηγυρίζουν μέσα σε ένα ντελίριο αντιχρυσαυγίτικης υστερίας.

«Όλοι οι μηχανισμοί του Καθεστώτος των διεφθαρμένων χειροκροτούν με μίσος, γυρεύοντας όχι μια δίκαιη δίκη, αλλά μάλλον την εκτέλεση των συλληφθέντων. Άλλωστε εκείνοι έχουν από πριν καταδικάσει τους κατηγορούμενους για την Ιδέα συναγωνιστές και τον Αρχηγό μας», γράφει ο Καρακώστας και συνεχίζει:
«'Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος'», γράφουν με ταλμουδικής έντασης φθόνο και μίσος, οι αρχιερείς της εξαπάτησης του Λαού μας. Γελούν χαιρέκακα και αυτοσυγχαίρονται, διότι φρονούν πως το Κίνημα έσβησε, συνεπώς θα συνεχίσουν να κατακλέβουν τους Έλληνες και να ξεπουλούν την Ιστορία και τη Γη των Προγόνων μας.

Οι πλέον θρασείς εξ αυτών, οι υπηρέτες του διεθνούς σιωνισμού και υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων, κάνουν λόγο για «νίκη της δημοκρατίας». Προφανώς εννοούν τη «δημοκρατία» των μνημονίων, των ανέργων, των λαθρομεταναστών και φυσικά της ολιγαρχίας του πλούτου, η οποία και συνεχίζει να απολαμβάνει των ειδικών της προνομίων, ενώ ο Ελληνικός Λαός σύρεται βαθύτερα στην άβυσσο της φτώχειας και της απελπισίας».

Δεν πέθανε ποτέ η Χρυσή Αυγή, υποστηρίζει ο συγγραφέας του κειμένου «ούτε η ιδέες φυλακίζονται», λέει και επανέρχεται ξανά στον Νίτσε επιλέγοντας την πιο «διάσημη» φράση του «το Κίνημα στέκεται στέρεο σαν βράχος, με τον Αρχηγό του ζωντανό και τους Συναγωνιστές μας ακμαίους και ακέραιους, Πολιτικούς Στρατιώτες ενός τιτάνιου Πολιτικού Αγώνα ενάντια στους εχθρούς του Ελληνικού Λαού.ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!»

«Το Καθεστώς επιτέθηκε με όλη του τη λύσσα, όμως δεν μας σκότωσε. Και η τρικυμιώδης μέχρι τούδε πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έχει αποδείξει πως ότι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς! Η Πίστη στο δίκαιο και το ιερό του Αγώνος μας παραμένει ακλόνητη. Η αγάπη για την Πατρίδα παραμένει άσβεστη γι' αυτό και οι Σημαίες μας κυματίζουν περήφανα!

Πριν από ένα χρόνο, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κατόρθωσε να ξεγυμνώσει την μεταπολιτευτική απάτη, συμβάλλοντας με την παρουσία του στη συνένωση των μέχρι τότε πολιτικών «αντιπάλων» εναντίον της Χρυσής Αυγής. Σήμερα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, πετυχαίνει να καταδείξει στον Ελληνικό Λαό, όχι μόνον ποια είναι η συμμορία που ξεπουλά την Πατρίδα και εξαθλιώνει το Λαό μας, αλλά και ποιοι είναι οι εντολείς αυτής της συμμορίας. Είναι εκείνο το εν ΗΠΑ λόμπι, το οποίο σπεύδει να επισκεφτεί ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να εισπράξει τα αργύρια για τις πολύτιμες αντεθνικές του υπηρεσίες. Επιχαίρουν βέβαια, για τις παράνομες και αντισυνταγματικές
διώξεις. Όμως χαίρονται πρόσκαιρα: ο Ελληνικός Λαός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!
Ζήτω η Νίκη!», καταλήγει.

«Η πιο άθλια σκευωρία...»

Νωρίτερα, λίγη ώρα μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του κόμματος ανακοίνωση αναφορικά με την απόφαση των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών:
«Η πιο άθλια σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας της Ελλάδος εξελίσσεται εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Η προφυλάκιση του Γενικού μας Γραμματέα είναι παντελώς άδικη, αντισυνταγματική και έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας.

Οι δικαστικές αρχές προέβησαν στον παράλογο ισχυρισμό πως οι χιλιάδες πολίτες που καλούν καθημερινά και για οποιοδήποτε θέμα στο τηλεφωνικό κέντρο της Χρυσής Αυγής μιλούν απευθείας με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο! Σαν να λέμε πως όποιος καλεί στην Συγγρού μιλάει με τον Σαμαρά, στην Χαριλάου Τρικούπη με τον Βενιζέλο και στην Κουμουνδούρου με τον Τσίπρα!
Με αυτή την άθλια και παράνομη μεθόδευση διώκεται ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ισχυρή, ενωμένη και συνεχίζει ακάθεκτη τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα ενάντια σε ένα ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς».

iefimerida.gr