07 Οκτωβρίου 2013

Στα μουλωχτά: Πρόστιμο στον Κάτσε και πίσω στις προπονήσεις

Τόσο μαλάκες; Γιατί δεν βγήκε κάποιος να πει θεωρούμε καλύτερο να κρατήσουμε τον Κάτσε για να του μάθουμε να έχει άλλες αρχές και αξίες στη ζωή του και να τον κάνουμε φίλο της Ελλάδος αντί εχθρό της; Έπρεπε να βάζουν τον Σέφενς να λέει ότι είναι απαραίτητος; Και τι πρόστιμο είναι αυτό; άκου 10.000 ευρώ; Πλάκα μας κάνετε ρε;

Βγαίνει από την... καραντίνα ο Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός διεθνής άσος του ΠΑΟΚ, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ από την ΠΑΕ για την περιβόητη μπλούζα με τα αρχικά του UCK που φόρεσε και ανέβηκε στο προφίλ του στο facebook και μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας, επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής απολογήθηκε τόσο στην ΠΑΕ όσο και δημοσίως ζητώντας «συγγνώμη» για την ενέργειά του και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τον τιμωρήσει με πρόστιμο δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία.

Έτσι, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας (αγώνες με Ελβετία 11/10 και Κύπρο 15/10) ο 20χρονος μέσος θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς.

Newsroom ΔΟΛ